Sosyal

24 milyon izlenen ihanet intikamı! Aldatan sevgiliye sürpriz: Acımasız ama muhteşem

Yıkılan kadın, gerçek aşkı olduğuna derinden inandığı ve üç yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşıyla evlilik planları yapıyordu. Hayatını temelden değiştirmiş, kariyer fırsatlarını geri çevirmiş ve sırf sevgilisiyle birlikte olabilmek için büyüdüğü yerden uzaklara taşınmıştı.
‘HAYATINI MAHVEDECEK’ PLAN
Tüm bunlardan sonra ihaneti öğrendiğinde evlilik planlarının yerini, erkek arkadaşının ‘hayatını mahvetmek’ için tasarladığı plan aldı.
İhanet intikamı, makyaj videoları çeken Tatty adındaki bir fenomenin detayları hesabında anlatmasının ardından TikTok’u kasıp kavurdu. 1,4 milyonluk takipçiye sahip olan güzellik tutkunu, makyaj konusundaki becerilerini sergilerken sosyal medyada bulduğu dudak uçuklatan gerçek hayat hikayelerini anlatmasıyla tanınıyor.

Tatty, kalbi kırık kadının hikayesini okurken şöyle söyledi: 

“Bir ay kadar önce beni iki farklı kadınla aldattığını öğrendim. Biri, üniversitesinde öğretim asistanı. diğeri ise en yakın arkadaşının kız arkadaşı.”

‘DÜNYASININ YANACAĞI GÜN’
24 milyon izlenen hikayeye göre, erkek arkadaşı üniversiteye dönmeye karar verdiğinde faturalarını ve diğer masraflarını karşılayarak ona destek olan kişi kendisiydi. Evden, arabaya ve ortak banka hesabına kadar onun için her şeyi sağlamıştı, sonucu ise ihanet olmuştu. 

“Okula geri dönmeye karar verdiğinde onun yanında durdum ve ona dünyaları verdim, sonra beni aldattı.”

Sıra intikam planını nasıl hayata geçirdiğine gelince şöyle anlattı:

“Yarın onun hayatını mahvedeceğim. O pisliği dışarı atmak zor olacak ama hayatta kalacağım. Bir ay boyunca dayandım, bu da, ‘dünyasının yanacağı gün’ olarak adlandırmak istediğim planı tasarlamak için yeterliydi.”

Amerikalı kadın bir partiye ev sahipliği yapmayı planladı ve sevgilisinin ailesini de davet etti fakat kendi ailesinin ‘müsait olmadığını’ söyledi. Partiden önce evlerindeki tüm değerli eşyaları valizlere doldurdu ve bu valizleri hızlı şekilde evi terk etmeye hazır halde arabasına bıraktı.
NİŞAN DUYURUSU BEKLERKEN, AYRILIK SÜRPRİZİ
İhanet acısıyla kalbi kırılan kadın intikamının gerçekleştirmeden bir gün önce paylaştığı yazıda şöyle yazmıştı: 

“Etkinlik sırasında erkek kardeşim gelip, normalde sevgilimin kullandığı ama benim adıma olan arabayı alacak. Ortak hesap zaten boş. Etkinlik harika olacak. O, bunun bizim için bir fırsat olduğunu, nişanlandığımızı ailesine duyuracağımızı sanıyor. Ancak onun hayatından ayrılışımı duyuracağım.”

Partiden önce zaten bir iş bulmuş ve ABD’deki başka bir eyalete taşınmayı planlamıştı. Ayrılık planını şöyle detaylandırdı: 

“Onlara bu kızlara söylediklerinin ekran görüntülerini göstererek başlayacağım ve sonra bunların hepsi odada dolaştırılacak. Daha sonra, kira kontratımızı zaten bozmuş olduğum için ona evi boşaltma bildirimini vereceğim. Ay sonuna kadar mülkten çıkmamız gerekiyor.”

SOSYAL MEDYADA DESTEK YAĞDI
Hikayeyi aktaran fenomen Tatty, kadının hikayesini okurken, aldatılan kadının, sevgilisinin arkadaşlarına her şeyi anlattığını ve onların da parti sırasında okunmak üzere bir mesaj gönderdiğini ekledi. Mesajda, ‘arkadaşlarının onu bir daha asla görmek istemediği’ yazılmıştı.
Kadın hikayesini, “Bunların ardından gideceğim ve arkama bakmayacağım” diyerek bitirdi. Video ise, 10 binden fazla yorum aldı. Bir sosyal medya kullanıcı, “Yürü be kızım!” diye yazarak tezahürat yaptı. Bir başkası, “Bu muhteşem” dedi. Bir diğeri ise, “Acımasız ama muhteşem” diye yorum yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir