51 ilin teşkilatlarıyla temayül buluşması

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti, bugün 51 ilin temayül toplantısını tamamlayacak. Büyükşehirlerden ilçelere, il belediyelerden meclis üyeliklerine kadar ince çalışma yapılacak. Parti genel merkezinde adaylar üzerinde bizzat çalışma yapan Başkan Erdoğan, beyanname hazırlıklarına kadar her çalışmaya büyük önem veriyor.
BAŞKENTTE 51 İL ZİRVESİ: Erdoğan, bugün 51 ilin milletvekilleri, belediye başkanları, kadın gençlik kolları ve ana kademden il-ilçe yönetimi ile parti genel merkezinde temayül çalışması yapacak. MECLİS ÜYELİĞİNE KADAR SİSTEMLİ ÇALIŞMA: Cumhur İttifakı bileşeni MHP ile il belediye başkanlıklarına dair çalışmalarını sonuçlandıran AK Parti, bu süreçte belediye meclis üyelikleri için de yine MHP heyetiyle bir araya gelecek. Meclis üyelikleri için fermuar sistemi uygulanacak. AK Parti genel başkan yardımcılarının her biri 5 il ve o ilin ilçelerinin belediye meclis üyelerini belirleyecek komisyona başkanlık edecek. Komisyonda, belediye başkanı, il-ilçe başkanı, ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkanları yer alacak.

İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDİYOR: Yeniden Refah Partisi ile görüşmeler sürerken Hüda Par ile görüşmelerin olumlu şekilde sona erdiği öğrenildi.

devlet personel alımı kamu personel alımı gelirevin kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı personel alımı enmo.me polovna auta kupavina auta prodaja auta windows 10 lisans windows 10 satın al windows 11 lisans postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc pubg mobile uc satın al uc satın al countertops countertop jojobet , jojobet giriş , jojobet güncel giriş bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap jetfilmizle jetfilm bizial