Sosyal

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten Sözcü’nün suni gündem yaratma çabasına tepki

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Özgür Özel’i kabulüyle başlayan daha sonrasında CHP Genel Merkezi’ne yapılan iade-i ziyaretle devam eden siyasetteki “yumuşama süreci” kapsamında dün kritik bir temas gerçekleşti.

HAZİNE’DE ‘NORMALLEŞME’ ZİRVESİ

Siyasetteki normalleşme adımlarının tezahürü olarak dün(24 Haziran) Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Mehmet Şimşek CHP heyetini böyle karşıladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe ile bir araya geldi. Heyette CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve Genel Başkan Yardımcısı Volkan Demir de yer aldı.

4 SAATLİK ZİRVE

Bakanlıkta gerçekleşen zirve 4 saat sürdü. Görüşmenin ardından Bakan Şimşek, Karatepe’yi aracına kadar uğurladı. Bakan Şimşek, Karatepe’yi aracına kadar uğurladı

CHP’DEN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA

CHP’li Yalçın Karatepe görüşme sonrası yaptığı açıklamada, asgari ücret, emekli aylıkları, tarımsal destek ve vergide adaletsizlik meselelerini gündeme getirdiklerini ancak olumlu bir görüş alamadıklarını iddia ederek hükümeti hedef aldı.

HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK: TRİBÜN VE TARAFTAR KAYGISI

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek CHP’li Karatepe’nin açıklamalarına yanıt verdi. CHP’nin tribünlere oynadığına dikkat çeken Bakan Şimşek, “Umarım bu tutum ve yaklaşım diyalog ve normalleşme ruhunu zedelemez.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir