Sosyal

Kim Milyoner Olmak İster’de Kenan İmirzalıoğlu’ndan bir ilk! Hayalindeki mesleği açıkladı


Milyonları ekrana kilitleyen ATV’nin beğeniyle izlenen ve dünyanın en çok kazandıran yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster her hafta olduğu gibi bu hafta da ekranlardaki yerini aldı. Kim Milyoner Olmak İster’in bu haftaki bölümünde birbirinden başarılı yarışmacılar performanslarını sergiledi ve izleyicileri ekran başına kilitledi. Programda heyecan dolu anlar yaşandı. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster’e katılan yarışmacı Kartal Akcan, performansıyla yarışmaya damga vurdu. Yarışmacı Akcan soruda iki joker hakkını kullandı. Tek soruda iki jokerini kullanan yarışmacının doğru cevap sonrası ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu, hayalindeki mesleği ilk kez açıkladı. İşte Kim Milyoner Olmak İster’de bugün yaşananlar…


Giriş: 15.07.2024

01:41


Güncelleme: 15.07.2024

01:48










Dünyanın en çok kazandıran programlarından Kim Milyoner Olmak İster’de bugün izleyicileri ekrana kilitleyen heyecan dolu anlar yaşandı.











ATV’nin beğeniyle izlenen ve reytingleri altüst eden programlarından Kim Milyoner Olmak İster, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi.











Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster’e katılan Kartal Akcan isimli yarışmacı, başarılı bir performans sergiledi.











Yarışmacının karşısına altınca soruda, “Türkiye’den, hangi sınır kapısı üzerinden çıkarsanız Azerbaycan’a bağlı özerk bir cumhuriyet olan Nahçıvan’a girmiş olursunuz?” sorusu çıktı.











İKİ JOKER KULLANDI DOĞRU CEVABI VERDİ Yarışmacı oldukça zorlandı ve iki joker hakkını kullandı. Önce yarı yarıya joker hakkını kullanan yarışmacı ardından da telefonla joker hakkını kullandı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir