Sosyal

ABD tarihinin en güçlü Yahudi yönetimi geliyor! Kamala Harris’in etrafı Siyonistlerle dolu! İşte çemberdeki isimlerin kirli geçmişi…

“ZAFERE GİDEN YOL PENSİLVANYA’DAN GEÇİYOR”

“Kamala Harris’i yaklaşık yirmi yıldır tanıyorum. İkimiz de savcıydık, ikimiz de hukukun üstünlüğü için ayağa kalktık, ikimiz de halk için savaştık ve sonuçlar elde ettik. Kamala Harris, desteğimize layık bir vatanseverdir.” açıklamasında bulunan Shapiro, Muhafazakar bir Yahudi olarak biliniyor.

Siyonist lobiyle kökten ve derin bağları olduğu bilinen Shapiro’nun geçtiğimiz Pazar günü sarfettiği, sözlerse, arkasındaki lobiye duyduğu güveni de gözler önüne serdi. Seçilmesi halinde ABD yönetiminde Siyonist gücü pekiştirecek olan bir kabineyle göreve gelmesi beklenen Harris’e verdiği desteği “Kasım ayında zafere giden yol Pensilvanya’dan geçiyor” sözleriyle ilan eden Shapiro, Gazze işgalinin en büyük destekçilerinden bir olarak da biliniyor.

HARRIS’IN YERİNE FARKLI İSİM Mİ?

ABD basınında yer alan haberlere göre, Biden’ın çekilme kararının ardından, 19-22 Ağustos’taki Demokratik Ulusal Komitesinde (DNC) belirlenecek Demokrat Parti başkan adaylığı için Harris’in yanı sıra farklı isimler de dillendirilmeye başlandı.

Eski ABD Başkanı Bill Clinton ile eşi Hillary Clinton, eski ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve diğer birçok önde gelen Demokrat Partilinin desteğini açıklamasıyla Harris’in başkan adaylığı ihtimali artsa da alternatif olarak konuşulanların isimleri de yine DNC’de belirlenecek başkan yardımcısı adaylığı için gündemde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir