Sosyal

Bright Osayi-Samuel: Mourinho’dan ok ey reneceim



UEFA ampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rvan manda yarn svire ekibi Lugano ile evinde karlaacak olan Fenerbahe’nin Nijeryal futbolcusu Bright Osayi-Samuel, Can Bartu Tesisleri’nde dzenlenen toplantda basn mensuplarna aklamalarda bulundu.
1 gollk avantaja sahip olarak maa kacaklarn syleyerek szlerine balayan Osayi, “Yarnki ma ok nemli. Evimizdeki ilk ma olacak ve bunun iin sabrszlanyorum. Takmdaki herkesle ilikim iyidir. Gzel bir grubumuz var. Djiku ve Jayden 2 yakn arkadam. Bu yaknl sahaya yanstp bir fark oluturmak istiyoruz. Benim iin kanat bek ya da sa bek deimiyor. Nasl oynarsak oynayalm iim hem defans hem atak yapmak, ok fark olacan dnmyorum. Jesus zamannda 3’l oynamtm. Hocamz farkl, ondan yeni eyler reniyorum” ifadelerini kulland. “GOL VE ASST OLARAK KENDM GELTRMEK STYORUM”
Mourinho’nun bazen korkutucu, ayn zamanda ho biri olduunu aktaran Nijeryal futbolcu, “Onunla almak byk onur. Oyuncularn gemiini renmek istiyorum. Oyuncuya zgvende alyor. Bu sene onunla alrken ok ey reneceimi dnyorum. Gol ve asist olarak kendimi gelitirmek istiyorum. Tadic ve rfan gibi oyuncularla oynamay seviyorum. Arkaya sarkma imkanm oluyor ve bu da gol ve asist ihtimalimi artyor” eklinde konutu. “TARAFTARLARDAN DEVAMLI SMM DUYMAK BANA ZGVEN VERYOR”
Fenerbahe’de oynamaktan mutlu olduunu dile getiren 26 yandaki futbolcu, “Szleme ileriyle babam ilgileniyor. Ben daha ok futboluma odaklanyorum. Fenerbahe oyuncusuyum ve bundan gurur duyuyorum. Oynadm ma says gerekten gzel, umarm devam gelir. kan transfer haberleri beni etkilemiyor. Ben konsol oyunumu oynuyorum. Her oyuncu ulaabilecei en iyi noktaya ulamak ister, u anda en iyi hocayla alyorum ve ryama inanyorum. u anda pozisyonum deiti ilk toplantda ben kanat pozisyonunda oynuyordum. u an bek oynuyorum ama ben hala hayalimi gerekletirebileceime inanyorum. Taraftarlarla sokakta karlayorum, onlarn tutkusunu ok seviyorum. Onlardan devaml ismimi duymak bana zgven veriyor. Onlara bu sevginin karln vermek istiyorum” diye konutu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir