Sosyal

Son dakika: Başkan Erdoğan’dan İsrail Dışişleri Bakanına tepki: Klavye soytarılarının hadsiz mesajları bizi korkutmaz

“BU İŞİN SONU ÇOK KÖTÜ BİTECEK”

BMGK bugün sorumluluk almayacaksa ne zaman alacak? İsrail’in politikalarının tüm bölgeyi tehdit ettiğini görmemiz için daha kaç bin çocuğun ölmesi lazım? Netanyahu yönetiminde İsrail’in gittiği yol yol değildir. Batı’nın sergilediği bu iki yüzlü politikanın sonu sanırım ki çok kötü bitecek.

Hukuk tanımaz İsrail devleti sadece Filistin ve Lübnan için değil, gelinen noktada artık tüm dünya için tehdittir. Asıl niyeti de çok iyi biliyoruz. Ne yapıyorsak böyle bir senaryonun önüne geçmek için yapıyoruz.

“KİMSENİN TEHDİTLERİNE BOYUN EĞMEYİZ”

Biz İstiklal Marşı bile “Korkma” diyerek başlayan bir milletiz. Klavye soytarılarının hadsiz mesajları bizi korkutmaz. Sindirmez. Kimsenin tehditlerine boyun eğmeyiz.

OLİMPİYAT AÇILIŞINDAKİ AHLAKSIZLIK

Olimpiyatlar insan tabiatını bozan sapkınlığa alet edildi. Olimpiyatların uluslararası etkisi kullanılarak çocuklar iğrenç şekilde hedef alındı.

Paris’teki olimpiyat açılışı ahlaksızlıktır. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron davet etti, LGBT görüntülerini görünce vazgeçtim. Karşı karşıya kaldığımız tehdit bir kez daha gözler önüne serildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir