Konservelerde ölümcül tehlike! Zehirlenme riski yüksek

0



“ÖLÜMCÜL ETKİSİ VAR” Gıda Mühendisi Samet Şahin, “Konserveyi doğru yapmak çok önemlidir. Çünkü klostridyum çok zehirli bir mikroorganizmadır ve ölümcül etkisi vardır. Bu yüzden de konserve yaparken özellikle kapakların tek kullanımlık olmasına kavanozların steril edilmesine seçilen ürünün temiz, taze, çürüğü olmayan ürün tercih edilmesine ve doldurulurken kavanoz kapağına 1-2 santim boşluk bırakacak şekilde iyice sıkıca kapatıp vakum yapılması önemli. Bu kurallara uyulmazsa zehirlenme riski yüksek.” ifadelerini kullandı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment lines kiralık sunucu dedicated sunucu fiziksel sunucu kamu personel alımı smm panel best smm panel cheapest smm panel whey protein whey protein tozu protein tozu antalya havalimanı transfer gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz fiyatı teknoloji haberleri lines countertop jetfilmizle jetfilm bizial instagram takipçi satın al takipçi satın al ucuz takipçi satın al düşmeyen takipçi satın al gerçek takipçi satın al water extraction stresser smm panel sms onay fake numara köpek kıyafetleri