A Haber Narin Güran’ın babası Arif Güran’ın ifadesine ulaştı!


Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin flaş detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. A Haber Narin’in babası Arif Güran’ın ifadesine ulaştı.

Narin cinayeti: İşte baba Arif Güran’ın ifadesi!


SALİM’E BORCUM VARDI ÖDEDİM

Baba Arif Güran ifadesinde, “Salim’e 630 bin TL borcum vardı, onu da ödedim.” dedi.

Narin’in babası Arif Güran

SALİM VE NEVZAT’IN ARASINDAN SU SIZMAZDI

Nevzat ve Salim’in sürekli görüştüklerini ifade eden Güran, “Aralarından su sızmazdı, beraber yemek yerlerdi.” ifadelerini kullandı.

KARDEŞİM SUÇLUYSA CEZALANDIRILSIN

Aile üyelerinin Salim’in aracına binmediğini ve Narin’in DNA’sının araçtan çıkmasına ilişkin soru üzerine baba Güran, “Suçlu kardeşim ise cezalandırılsın” diyerek kardeşinden şikayetçi olduğunu dile getiriyor.

Baba Arif Güran’ın ifadesi

İşte Güran’ın ifadesinin tam metni:

SORULDU: Bana anlatılan yasal haklarımı anladım. İfademi hazırda bulunan müdafii Av. huzurunda beyan edeceğim dedi.

ŞÜPHELİ BEYANINDA: Ben bu olayla ilgili olarak kollukta ifade vermiştim. ifadem doğrudur, altındaki imza bana aittir ve aynen tekrar ederim.Narin’in kaybolduğu günü saat 08:00 sıralarında ben kalktım. Muzaffer GÜRAN ile birlikte kahvaltı yapıp saat 08:30 sıralarında evden çıktı. Erhan abimin arabası Volkswagen Jetta marka araç ile Erhan’ın yanına gittim. Davetiyeleri dağıtacaktık. Abim bana arabanın klimasının çalışmadığını, bir elektrikçide bunu tamir ettirip Batman iline gidebilirsiniz dedi. Erhan’dan davetiyeleri alıp Muzaffer ile köyden ayrıldık. Başta Bismil ilçesinde bir adet davetiye verdik. Saat 10:30-11:00 sıralarında davetiyeyi verip Bismil’den ayrıldık. Batman’a gittik. Batman’da 100 taneye yakın davetiye dağıttık. Halamın oğlu Yavuz’u alıp Kozluk’un köylerine gidip davetiye dağıtmaya devam ettik. Dönüşte yine Batman iline geldik. Burada davetiye dağıtmaya devam ettik. Batman ilinde eşimin dayısı Ali ÖZ ve eşi ile çocuklarını alarak Bismil’de ki onların akrabasının kınasına gittik. Bismil ilçesine gittiğimiz gibi yemek hazır olduğu için kınaya geçmeden evde yemeği yedik. Zamanı tam hatırlamıyorum. Ancak yemeği yerken evde birisi akşam namazını kılıyordu. Burada yemek yedikten sonra 5 dakika oturmadan eve döneceğiz dedim. Biz arabaya bindiğimiz gibi telefonum çaldı. Cevat KAYA beni telefonla aradı. Bana “Narin’i bulamıyoruz. galiba buralardadır, onu arayıp bulamıyoruz” dedi.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment