Yüreğir’de yeni konutlar hızla yükseliyor

Çalışmaların çok kısa bir süre içinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Kocaispir, “6 Şubat’ta yaşadığımız deprem, modern, depreme dayanıklı insanca yaşanabilir binaların ne kadar elzem olduğunu bize gösterdi.

Tüm Yüreğir’de modern ve depreme dayanıklı şehirleşmenin önünü açmak istiyoruz. Bu kapsamda Adana’nın en fonksiyonel imar planlarını yaptık. Sadece Sinanpaşa ve Şehit Erkut Akbay değil, ilçemizde müteahhitlerin vatandaşlarımızla anlaşarak çalışmalara başladıkları başka projelerimizde var.

Kazım Karabekir, Köprülü, Kışla, Çamlıca lokasyonu, Havutlu ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı gibi birçok alanda Yüreğir, yeni ve modern binalarına hızla kavuşuyor” diye konuştu.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Adana Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Adana Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment