Borsada son bir yılda en çok değer kaybeden hisseler sıralandı

0


Borsada son aylarda yaşanan dalgalanmalar, birçok yatırımcının zarar etmesine neden oldu. BİST100 endeksi 2024 yılında %18,82 oranında artış göstermesine rağmen, bazı hisselerde ciddi düşüşler yaşandı. Peki, BIST 100 endeksine göre son bir yılda yatırımcılarına en çok kaybettiren hisse senetleri hangileri oldu? İşte detaylar…

Fotoğraflar: AA

BORSADA SON BİR YILDA EN ÇOK DEĞER KAYBEDEN HİSSELER

Borsada son aylarda yaşanan dalgalanmalar, birçok yatırımcının zarar yaşamasına neden oldu. BİST100 endeksi 2024 yılında %18,82 oranında artış göstermesine rağmen, bazı hisselerde ciddi düşüşler görüldü. Son bir yıl içerisinde değer kaybeden hisse senetleri arasında önemli isimler öne çıktı.

İlk sırada %85,59’luk değer kaybıyla Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (PEKGY) yer alıyor. PEKGY’yi, %67,04 düşüşle Say Yenilenebilir Enerji Ekipmanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. (SAYAS) takip ediyor. Üçüncü sırada %62,13’lük düşüş yaşayan Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ALFAS) bulunuyor. Listenin devamında ise %61,94 düşüşle Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. (GESAN) geliyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment