Dolunay bugün saat kaçta? Ekim dolunayının burçlara etkisi ne olacak?

0

Astroloji tutkunlarının merakla beklediği Ekim 2024 dolunayı, bu ay Koç burcunda gerçekleşiyor. Ay’ın parlak yüzü, 12 burcu birden etkisi altına alacak. 17 Ekim Perşembe günü saat 14.26’da, Koç burcunun 24 derecesinde meydana gelecek bu gökyüzü olayı, özellikle yeni başlangıçlar yapmak isteyenler için önemli fırsatlar sunuyor.

Dolunayın Astrolojik Etkileri

Astrologlar, Koç burcunda gerçekleşecek dolunayın enerji dolu ve cesaret verici bir etki yaratacağını belirtiyor. Uzmanların yorumlarına göre, bu dolunay süreci, bireylerin hayatında ektikleri tohumların meyve vermeye başladığı bir dönem olabilir. Eğer işler yolunda gitmediyse, dolunay yeni adımlar atmak için güç ve cesaret sağlayacak. Astrologlar, “Bu dolunay, başarısızlıklardan korkmamayı ve yeni yollar denemeyi teşvik ediyor” diyerek sürecin dönüşüm fırsatları sunduğunu ifade ediyorlar.

Burçlara Etkisi: Cesaret ve Yenilenme Zamanı

Koç burcundaki dolunay, özellikle bireysel adımlar atmak ve bağımsızlık kazanmak isteyenler için güçlü bir enerji taşıyor. Eğer tohumlar doğru ekildiyse, şimdi meyvelerini toplama zamanı. Ancak, planlar istenilen gibi gitmediyse, bu dolunay yeni başlangıçlar yapma cesaretini sunuyor. Uzmanlar, bu dönemin, geçmiş hatalardan ders alıp daha kararlı bir şekilde ilerlemek için uygun bir zaman olduğuna dikkat çekiyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment