AOSB’nin ikinci hazır beton tesisi hizmete girdi

0

2024 Haziran ayında temeli atılan ikinci beton santralinin mevcut kapasiteyi yüzde 100 artırdığına dikkat çeken Başkan Sütcü, “Tesisin üretim kapasitesi 130 metreküpten 260 metreküp saate çıkarıldı. Güncel makine parkında 15 beton mikseri ve 4 beton pompası bulunmakta. Tesis donanımıyla her türlü sanayi inşaatına hizmet edecek altyapıya sahip. Sanayicilerimize üretim esnasında aksaklık yaşamadan hizmet sunmak, bizim için en öncelikli hedef” diye konuştu.

AOSB’nin üretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal projelere de öncülük ettiğini vurgulayan Sütcü, “Türkiye’deki 400 sanayi bölgesi içinde örnek gösterilen itfaiye hizmetlerine sahip olan bölge, yılbaşında devreye girmesi planlanan bir anaokulunu da sanayicilerin hizmetine sunacak. Bu proje, yaklaşık 50 milyon TL’ye mal olacak. Sanayicilerin ihtiyaçlarını yakından biliyoruz çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Her sabah bölgedeki yolları ve tesisleri bizzat dolaşarak eksiklikleri tespit ediyoruz. Amacımız, sanayicilere daha iyi hizmet sunarak AOSB’yi örnek bir model haline getirmek” şeklinde konuştu.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Adana Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Adana Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment