A Haber ekipleri savaş hattında

0


İşgalci İsrail ordusu Lübnan’da saldırılarını sürdürüyor. Gazze’de de katliamını sürdüren İsrail savaşı bölgeye yaymaya çalışıyor.

A Haber ekipleri gerilimin ilk anından itibaren sıcak bölgelerden son dakika gelişmeleri anbean aktarıyor.



CANLI ANLATIM


11:28
19 Ekim 2024


HİZBULLAH AÇIK MI KEŞFETTİ?

Siren seslerinin gelmemesi Demir Kubbe’ye olan güveni sarsmış durumda. Daha önce saldırılar Demir Kubbe tarafından tespit ediliyor ve ardından imha işlemi gerçekleşiyordu ama artık durum öyle değil. Tahminlere göre; Hzbullah’ın Demir Kubbe’de bir açık keşfetti veİHA’lar ile kamikaze droneler rahatça hedeflere gidebiliyor. Artık Demir Kubbe saldırıları önceden tespit edemiyor. Daha öncede Tel Aviv’e drone saldırısı olmuştu.





11:27
19 Ekim 2024


FETTAH KORKU OLUŞTURDU

Hayfa’da büyük bir tedirginlik hakim oldu ve ardında anonslar yapıldı. İsrail’de hastanelerin ve evlerin altında sığınaklar yer alıyor. Sokak ve caddelerde durak şekline benzeyen sığınaklar yer alıyor. İşte siren sesleri geldiğinde ve anonslar yapıldığında İsrailliler bu sığınaklara koşuyorlar.

Şu anda Demir Kubbe’nin ciddi bir başarısı yok. Halk artık hava savunma sistemlerine güvenmiyorlar. İran’nın düzenlediği Fettah hipersonik füze saldırısında beri halk korku içinde yaşıyor. O saldırıda Demir Kubbe başarısız oldu ve hipersonik füzeler hedeflere ulaşıp zarar yol açtı. Mossad karargahına çok yakın bir yer hedef alındı. Halk artık Demir Kubbe’ye güvenmiyor.




Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment