Kulisleri sarsan şok iddia! Bahçeli’nin Öcalan çağrısı sonrası: Yarın Öcalan’dan mesaj gelecek! Bomba haber

0

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı Öcalan çıkışı sonrası Gazeteci İrfan Aktan, “Yarın çok önemli bir gelişme olma ihtimali var. Öcalan’dan bir mesaj gelecek” açıklamasında bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada PKK lideri Abdullah Öcalan’a yönelik çağrıda bulunarak, tartışmaların fitilini ateşledi. Bahçeli, Öcalan’ın örgütün lağvedildiğini TBMM kürsüsünden açıklaması gerektiğini dile getirdi.
DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık konuya ilişkin açıklama yaparak, “Önümüzdeki günlerde daha önemli gelişmelerin olabilme ihtimalini yüksek görüyorum” ifadelerini kullandı. “ÖCALAN’DAN AÇIKLAMA GELEBİLİR” Gazeteci İrfan Aktan, katıldığı Artı TV’de, bomba bir iddiada bulundu.
Yarın önemli bir gelişme yaşanabileceğini belirten Aktan, “Birincisi hükümet kanadından bir açıklama gelebilir. İkinci ihtimal Kandil’den bir açıklama gelebilir. Ve bana göre daha muhtemel bir olasılıksa, Öcalan’dan bir açıklama gelebilir” ifadelerini kullandı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment