MasterChef’e Damga Vuran Lezzet! Olağanüstü Aromasıyla Sizi Mutfağın Yıldızı Yapacak: ‘Karides Creole Tarifi Ve Püf Noktaları’

0

Baharatlı, bol sebzeli ve lezzetli bir güney Amerika yemeği olan Karides Creole için soğan, biber ve sarımsakları soteleyin: Geniş bir tavada yağı ısıtın ve doğranmış soğanı ekleyin. Orta ateşte soğanlar yumuşayana kadar soteleyin. Ardından biber ve sarımsakları ekleyip birkaç dakika daha soteleyin.Domates ve baharatları ekleyin: Doğranmış domatesleri ve domates salçasını ekleyin. Karıştırarak pişirin. Ardından kırmızı biber, kimyon, kekik, defne yaprağı, paprika, tuz ve karabiber ekleyin.Tavuk suyu ekleyin: Tavuk suyunu ilave edin ve sosu orta ateşte 10-15 dakika kadar kaynamaya bırakın. Sosun kıvamı koyulaşmalıdır.Karidesleri ekleyin: Ayıklanmış karidesleri sosa ekleyin ve yaklaşık 5 dakika kadar pişirin. Karidesler hızlı pişer, bu yüzden dikkat edin; fazla pişirirseniz sertleşebilirler.Son dokunuş: Limon suyunu ekleyin ve karides creole’unuzu karıştırın. Defne yaprağını çıkarın.Servis: Karides Creole’u sıcak servis edin, üzerine taze maydanoz serpin. Yanında beyaz pilav ile sunabilirsiniz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment