CANLI | TUSAŞ’a terör saldırısı! İlk açıklama geldi: Şehit ve yaralılar var

0


TUSAŞ’ın Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

OLAY YERİNDEN DAKİKA DAKİKA GELİŞMELER



CANLI ANLATIM


16:40
23 Ekim 2024


A HABER TERÖR SALDIRISININ OLDUĞU TUSAŞ’TA

A Haber muhabiri Mert Hacıalioğlu, TUSAŞ’a düzenlenen bomba saldırının ardından bölgeden son gelişmeleri aktarıyor.

“Çok sıkı güvenlik önlemleri alınmış durumda. Polis yolları kapattı ve ekipler bölgede devriye atıyor. Ambulansların içeri gittiğini gördük. Rehineler olduğu da belirtiliyor. Havada helikopterleri de görmek mümkün ve havadan taramalar yapılıyor. Bölgede herkes teyakkuz halinde.

Bölgede çok sayıda polis ve askeri araç var. Sinyalleri kesmek için jammerlar aktif hale getirdi. TUSAŞ oldukça geniş bir kampüs içinde görev yapıyor.  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bölgede şehit ve yaralıların olduğunu söyledi. Şu anda 5 tane helikopter havadan tarama yapıyor. Burası çok kritik bir tesis buraya girmek mümkün değil içeri girmek için çok ciddi prosedürler gerekiyor.

Bölgede dumanlar görüyoruz ancak neye ait olduğunu dair şu anda bir açıklama yok.”





16:13
23 Ekim 2024


BAKAN YERLİKAYA: ŞEHİT VE YARALILARIMIZ VAR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya platformu X üzerinden bir açıklama yaptı. Yerlikaya yaptığı açıklamada; 

‘Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.” dedi.

 


16:07
23 Ekim 2024


DEZENFORMASYONLA MÜCADELE MERKEZİ’NDEN AÇIKLAMA

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerinde yaşananlar ile ilgili resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.

Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.


16:02
23 Ekim 2024


A HABER MUHABİRİ MERT HACIALİOĞLU: REHİNELER OLDUĞU SÖYLENİYOR

A Haber muhabiri Mert Hacıalioğlu detayları aktardı. Hacıalioğlu, “Bizler an itibariyle yoldayız. İlk edindiğimiz bilgiye göre önce silah seslerinin duyulduğu ifade edildi. Daha sonra ise bir patlamadan söz ediliyor. 1 No’lu güvenlik kapısının orada bir patlama olduğu ve kapının havaya uçtuğu ifade ediliyor.” dedi.

TUSAŞ’ın içerisinden iki ambulansın çıkış gerçekleştirdiği belirtildi. Bölgeye sevkiyat devam ediyor. Oldukça sıcak bir haber. Bu noktaya bir saldırı gerçekleştirilmiş durumda.

Rehin alma gibi bazı durumların da yaşandığı söyleniyor ama bunlar teyide muhtaç bilgiler. İçeride bir silahlı çatışmanın yaşandığı yönünde bilgiler var.


15:55
23 Ekim 2024


TUSAŞ’TA PATLAMA SESLERİ

TUSAŞ’ın Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerinde patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.




Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment