Netanyahu’nun oğlundan alçak paylaşım! PKK’ya vurulan darbe sonrası provokasyona başladı

0

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki hava harekatlarında, ilk belirlemelere göre 2’si üst düzey 59 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Dün akşamdan itibaren 47 terör hedefinin vurulduğu Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyindeki hava harekatlarında, ilk belirlemelere göre 2’si üst düzey olmak üzere 59 terörist etkisiz hale getirilmiştir.” ifadeleri yer aldı.

TERÖR HEDEFLERİ İMHA EDİLDİ

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Suriye ve Irak’ın kuzeyinde bulunan terör örgütü PKK/YPG hedeflerini imha etti.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, MİT, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısının ardından Suriye ve Irak’ın kuzeyindeki terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlar düzenledi.

Operasyonlarda, örgüte ait enerji-altyapı binası, lojistik ve mühimmat deposu gibi çok sayıda stratejik nokta hedef alındı.

Terör örgütü PKK/YPG’ye karşı planlanan hedefe ulaşılıncaya kadar MİT’in operasyonlarına aralıksız devam edeceği vurgulandı.

OĞUL NETANYAHU’DAN SKANDAL PAYLAŞIM

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, terör organlarına yakın bir sitenin “Türkiye, Kuzey Suriye’deki Kürt hedeflerini vuruyor.” içerikli haberine şu yorumu yaptı:

Türkler, Kürtlere soykırım yapıyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment