Yemek yaparken neden tahta kaşık kullanılmalıdır? Tahta kaşık nasıl temizlenir?

0

Tahta kaşıklar plastik, paslanmaz çelik gibi maddelerden yapılan kaşıkların aksine yemeğin lezzetine lezzet katıyor. NEDEN TAHTA KAŞIK? Tahta kaşıkların en önemli özelliği yüksek ısı toleransının olmasıdır Tahta kaşıklar hafif yapısıyla pratiktir. Elde tutması kolaydır Tahta hissi daha güvende hissettirir.Uzun süreli kullanım için oldukça dayanıklıdırTahta kaşıklar, asitli yiyecekler ile kimyasal olarak reaksiyona girmez.Tencere ve kaseleri çizmez.Paslanmaz çelikten yapılmış kaşıklar gibi yanlışlıkla dişe çarparak deformasyona uğratmazPlastik kaşıklar gibi yiyeceklerde garip bir tat ve kimyasal bırakmaz.Tahta kaşıklar ısıyı iletmediği için metal ürünlerdeki gibi yemek karıştırırken elinizi yakmaz.Tahta kaşık yenilenebilir kaynaklar arasında olduğu için, aynı zamanda çevre dostudur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment