Türkiye TUSAŞ şehitlerine ağlıyor! Acılı baba konuştu: Nasıl kıydılar benim oğluma

0


TUSAŞ’ın Kahramankazan’daki tesislerine biri kadın biri erkek terörist tarafından gerçekleştirilen terör saldırısında 1’i taksi şoförü 4’ü TUSAŞ personeli şehit oldu.

Terör saldırısında şehit olanların kimlikleri belli oldu.

Taksi şoförü Murat Arslan (DHA)

Buna göre, saldırıda, TUSAŞ’ta kalite kontrol görevlisi olarak görev yapan Cengiz Coşkun, Makina Mühendisi Zahide Güçlü, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz, Güvenlikçi Atakan Şahin Erdoğan ile taksi şoförü Murat Arslan şehit oldu.

Şehit Cambaz’ın babası Veli Cambaz (DHA)

VARDİYA DEĞİŞİMİNE GİDİYORDU

Hüseyin Canbaz’ın vardiya değişimi nedeniyle işten çıkıp yerleşke içindeki lojmana giderken nizamiye önünde terör saldırısına uğradığı öğrenildi.

Canbaz, teröristlerin sıktığı ilk kurşunla şehit oldu. Canbaz’ın ağabeyi Ali Canbaz’ın da aynı tesiste mühendis olarak çalıştığı öğrenildi.

‘AĞABEYİ ARAMIŞ, ULAŞAMAMIŞ’

Şehit Canbaz’ın babası Veli Canbaz, acısının çok büyük olduğunu belirterek, “Yazıklar olsun. Hiçbir şey diyemiyorum, söyleyemiyorum. Konuşamıyorum. Nasıl girdiler oraya diyorum. Nasıl kıydılar oğluma? Söyleyecek kelime bulamıyorum alçaklara. Ben bir gün el kaldırmadım ben yavrucuğuma. 28 yaşına geldi, elim kalkmadı çocuğuma. Ağabeyi ve kardeş aynı yerdelerdi, bölümler farklıydı sadece. Teknisyendi yavrucuğum. Ağabeyi aramış, bir türlü ulaşamamış. Biz buradan, evden sürekli aradık ama ulaşamadık. Ulaşamadığımız için bildim, anladım” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment