Son mahkeme belgeleri yayınlandı: “Epstein, Prens Andrew’la birlikte olmam için 15 bin dolar ödedi”

Dosyalardaki ifadelerden birinde, Epstein’e karşı ana davacı olan Virginia Giuffre’ye atıfla, Bill Clinton’ın Vanıty Fair dergisini “Epstein’ın fuhuş ağı oluşturduğuna yönelik bir yazının yayımlanmaması konusunda tehdit ettiği” iddiası yer almıştı.

Aynı dosyada davacı Giuffre, Clinton’ın Epstein’ın yürüttüğü fuhuş ağından detaylı olarak haberdar olduğunu ve bu isimle birçok kez seyahat ettiğini de öne sürmüştü.

Bill Clinton’ın temsilcileri de eski Başkan’ın, Epstein’ın suçları hakkında bilgi sahibi olmadığını savunmuştu.

Davanın yayımlanan üçüncü kısmında, Epstein’ın mesaj defterinden yaklaşık 50 sayfalık el yazısıyla yazılmış telefon mesajları ve davayla ilgili keşif ve diğer süreç aşamaları hakkında mahkeme kayıtları yer almıştı.

Kamuoyuna açıklanan dördüncü dosyalarda, Epstein’a ait adada genç kızların yanı sıra o dönemde adada olduğunu reddeden Epstein’ın eski kız arkadaşı Ghislaine Maxwell’in de aralarında bulunduğu 2006’da çekilmiş birçok fotoğraf ortaya çıkmıştı.

Fotoğraflar, fuhuş ağının iç işleyişini ortaya koyan Epstein’ın mağdurlarından Sarah Ransome hakkındaki dosya aracılığıyla açıklanmıştı.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment