Sosyal

İstanbul’un yavaşlayan enerjisini artıracağız – Son Dakika Haberler

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor. Dün Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerini ziyaret eden Kurum, Esenler Dörtyol Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi, ardında da Esenler Kültür Merkezi’nde STK temsilcileri ile görüştü. Kurum İstanbul hedeflerini şöyle açıkladı:
İSTANBUL’U KAOSTAN ÇIKARACAĞIZ: İstanbul 5 yılda kaos ve karmaşaya sürüklendi, duraklama dönemine girdi. Göreve geldiğimizde İstanbul’un geleceğine kast eden bu yaklaşımı sonlandıracağız.
REKLAM DEĞİL HİZMET: İstanbullulara reklam değil, hizmet yapacağız. İstanbul’un yavaşlayan enerjisini milletimizle artıracağız. 24 saat tam saha çalışacağız. Çok yakında, dönüşümden ulaşıma, çevreden altyapıya kadar hedeflerimizi, çözümlerimizi açıkladığımızda, ‘İyi ki AK Parti var, İyi ki AK Parti belediyeciliği var’ diyeceksiniz.
İBB, ESENLER BELEDİYEMİZLE DAHİ YARIŞAMAZ: Esenler’i cazibe merkezi yapmaya devam edeceğiz. Tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar çalışacağız. İBB şu son 5 yılda hizmet ve eser anlamında Esenler Belediyemizle dahi yarışamaz, yanından geçemez.
BELEDİYE ÇALIŞANLARIMIZ HAKKINI ALACAK: İBB’deki binlerce çalışma arkadaşımızın, emekçinin özlük haklarını olabilecek en yüksek noktaya taşıyacağız.
SPOR TURİZMİNİN MERKEZİ OLACAĞIZ: İstanbul’u yeni tesis ve spor alanlarıyla donatarak Spor Turizmi’nin merkez şehirlerinden biri yapacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir