Sosyal

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı! Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan kritik açıklamalar

BAHÇELİ İLE TEMASI

Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Meydanlarda kurduğumuz ittifakı daha da güçlendirerek geleceğe taşıma niyetindeyiz.

“İSTANBUL, CHP ZİHNİYETİNİN ELİNDE ESKİ GÜNLERİNİ MUMLA ARAR HALE GELDİ”

Gayemiz, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 5 yıldır hizmetsizlik girdabında boğulan şehirlerimizi ‘Gerçek Belediyecilik’ ile tekrar buluşturmaktır. Dünyanın göz bebeği olan İstanbul, CHP zihniyetinin elinde eski günlerini mumla arar hale geldi. İstanbul ve Ankara belediyeleri başta olmak üzere vatandaşlarımızı yeniden gerçek belediyecilik ile tanıştıracağız. Ortaya bir eser koyamadıkları gibi bizim başlattığımız projeleri bile devam ettiremediler. AK Parti döneminde sakinlerinin yaşamaktan keyif aldıkları aziz İstanbul, CHP döneminde sıkıntılar çekti. Bugün de İstanbullu kardeşlerimiz gözü yolda, otobüs bekliyor, metrobüs bekliyor. Ama bunların hiçbiri vaktinde gelmiyor. Hadi geldi diyelim bakımsızlıktan yolda kalıyor. CHP’li belediyelerin alametifarikası, vatandaşa nasıl hizmet edilir bilmiyor. Umurlarında da değil. Milletin sıkıntılarına çözüm aramak gibi bir niyetleri yok. Alışmışlar istismar siyasetine. Bir de bunu utanmadan sıkılmadan kameralar önünde rahatlıkla söylüyorlar. Vatandaşımız bunlardan en küçük hizmet görse halay çekiyor. Çöpü toplandı diye kurban kesecek. Hale bak. Milletimiz inşallah bu cendereden 31 Mart’ta çıkacak. Tekrar kazanacağız.

“KAZANMAK DIŞINDA BİR SEÇENEĞİMİZİN OLMADIĞI BİR SEÇİM”

Aziz kardeşlerim, kazanmak hem de ezici bir oranla kazanmak dışında bir seçeneğimizin olmadığı bir seçime hazırlanıyoruz. Kabinemiz, eser ve hizmet siyasetimizi kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. AK Parti, yerel yönetimler alanında adeta bir destan yazıyor. AK Partili belediyeler iyi uygulamaları ile uluslararası alanda diğer belediyelere de örnek teşkil ediyor.

“TEK PARTİ DÖNEMİNİN FAŞİST ZİHNİYETİDİR”

Muhalefet cenahı hizmet yarışında bizimle boy ölçüşemeyeceğini bildiği için yalana sarıldı. Bunlara hukuk önünde ağzının payını verir yerine oturturuz. İnsanımızı sınıflara bölmeye, bunların üzerinde astlık, üstlük ilişkisi kurmaya kalkanlar ancak tek parti döneminin faşist zihniyetidir.

“İNSANLARIMIZIN SIKINTILARINI GÖRÜYORUZ”

31 Mart kampanyası sürecinde AK Parti’nin farkını bir kez daha göstereceğiz. İnsanlarımızın sıkıntılarını görmezden geliyor değiliz. Türkiye’nin kasıtlı bir saldırı altında olduğunu kimse reddedemez. Yaşamadığımız hadise kalmadı. Milletimizle birlikte bu badireleri karşılamayı başardık. Ülkemizin en büyük gücü istikrar iklimini muhafaza etmesidir.

Seçim sonuçları belli olana kadar, gece gündüz demeden çalışacağız. Her zaman, her an böyle bir duruş sergilemeliyiz. En küçük bir aksaklığa izin vermeden neticeye ulaşacağız. Hedef bu. Kim sabrederse zafere yakışır. Vatandaşımız neredeyse orada olmak bizim boynumuzun borcudur.

“HEDEFİMİZ TÜM BELEDİYELERİ KAZANMAK”Diğer partilerde görülen rezillikler AK Parti’nin kapısından içeri giremez. Uzun iktidar yıllarının bizi bozmadığını tersine tecrübe kazandırdığını milletimize göstereceğiz. Amacımız 30 büyükşehir 51’i il tüm ilçelerde tüm belediyelerin tamamına yakınını AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kazanmaktır. Vatandaşımız neredeyse orada olmak boynumuzun borcu. Seçime kadar gece gündüz demeden çalışacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir