Sosyal

Gören dönüp bir kez daha baktı! Gökyüzünde ilginç görüntü


Elazığ’da yüksek bulut tipi olan Sirrokümülüs görüntülendi. Bulutlar, buz kristallerinden oluşan taneli yapısı nedeniyle etkileyici görüntüler oluşturdu.


İHA


Giriş Tarihi: 08.02.2024 10:53
Güncelleme Tarihi: 08.02.2024 11:05










Elazığ’da vatandaşlar Sirrokümülüslerle güne uyandı.
GÖRENLER TELEFONA SARILDI Gökyüzünde yaşanan doğa olayının görsel şölenini gören bazı vatandaşlar ellerine cep telefonlarını alarak bulutları çektiler. Bulutların görsel şölen oluşturduğunu belirten vatandaşlar, bu görüntüye her zaman denk gelmediklerini belirtti.

GALERİ DEVAM EDİYOR










Sirrokümülüs, yüksek seviyede bulunan bir bulut tipi olarak tanımlanıyor. Bir katman halinde yayılmış ince, beyaz parçacıklar şeklindeki bulutlar, genellikle buğday tanesi veya küçük dalgacıklar halinde, birbirine bağlı ya da ayrık genellikle düzenli bir desen oluşturacak şekilde diziliyor.










GİZEMLİ CİSİM Zambiya’da bir AVM’nin üzerinde beliren 100 metrelik cisim korkuya neden oldu Zambiya’nın Kitwe kentinde bir AVM’nin üzerinde görüldüğü iddia edilen bu görüntü panik yarattı. Gökyüzünde beliren insana benzer bir şekil halkı korkuttu. Yerden yaklaşık 100 metre yukarıda olan şeklin ne olduğu önce anlaşılamadı.










Yüzüstü duran ve kolları yanlarından sarkan bir insana benzeyen gizemli şekil yarım saat kadar görüldükten sonra kayboldu.










İnternette dolaşan bazı iddialara göre cismin bir uçurtma olduğu ve fotoğrafa montajlandığı söyleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir