Sosyal

İşte AK Parti’nin Antalya ilçe adayları! Başkan Erdoğan tek tek açıklıyor…

BİR BEŞ SENE DAHA KAYBA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Amacımız özellikle muhalefetin idaresi altında durumu kötüleşen şehirlerimizi girdaptan çıkarıp hak ettikleri standarda çıkarmaktır. İstanbul, Ankara, Antalya berbat oldu. Gerçek belediyecilikle tekrar buluşturmakta kararlıyız. Antalya’mızın bir 5 sene daha kaybetmeye tahammülünün kalmadığını biliyoruz. Hakan Tütüncü kardeşimiz şehrimize hizmete hazırdır.

31 Mart’ta Antalya’nın altın çağının başlayacağına inanıyorum.

Şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getirecek yatırımlara öncelik vereceğiz. Gençler, çocuklar, yaşlılar, engelliler, kadınlar başta olmak üzere tüm toplumsal kesimlere karşı kuşatıcılığı yüksek sosyal belediyecilik hizmetleri sunacağız.

31 Mart’ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? Kararlı mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? Kendimiz ve evlatlarımız için müreffeh bir geleceğin kapılarını beraberce açmaya var mıyız?

Antalya tek başına nüfusunun 6 katı turisti misafir etti. Türkiye’nin turizm başkenti unvanını korudu. Turist sayısını 2002’deki 13 milyondan nasıl 57 milyona çıkardıysak inşallah 60 milyon hedefini tutturacağız.

Ülkemizin 2. büyük partisi ve yöneticileri nelerle uğraşıyor? CHP’nin yapması gereken her başlıkta bizim karşımızda daha iyi çalışılmış programlarla çıkmaktır. Ama bakıyorsunuz gündemlerinde ipe sapa gelmez lafları bir kenara bırakırsak bunların hiçbiri yok. Türkiye’de neler olduğundan haberleri dahi yok.

“CHP, BİR ALACAKARANLIK SİYASETİ İÇİNE GİRMİŞTİR”

Belediyeler meydan muharebesi yaşanmaktadır. Şimdi Özgür efendinin sesi soluğu çıkmıyor. Bay Kemal’le en azından siyasi bir mücadele yürütüyorduk. Bay Kemal’i sırtından hançerleyerek koltuğundan indirdiler Ankara’da dört duvarın arasına vebalı gibi hapsettiler. CHP, bir alacakaranlık siyaseti içine girmiştir.

Önlerine 3 keçi katsanız akşamına hepsini kaybedecek kifayetsizlere ne ülke ne şehirlerimiz emanet edilebilir.

ANTALYA HAVALİMANI’NDAN AÇILIŞ TÖRENİ

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Havalimanı Şeref Salonu Açılış Töreni’ne katıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir