İBB Adayı Murat Kurum: Birliğimizi beraberliğimizi, kararlılığımızı koruyacağız!

“GÖREVE GELDİĞİMİZDE OKULLARIN HİJYEN, GÜVENLİK VE TEMİZLİK SORUNU KALMAYACAK”

Okullarda hijyen, güvenlik ve temizlik problemi olduğunu ve müdürlerin bunlarla uğraştığını anlatan Kurum, ”Size söz veriyorum. Biz göreve geldiğimizde artık böyle bir sorununuz kalmayacak. Okullarımızın temizlik, güvenlik ve bakımında yanınızda olacağız. Biz bu yükü omuzlarınızdan alacağız ki siz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok daha nitelikli faaliyetler yapabilesiniz.

Söz yavrularımıza gelmişken, Merhum Turgut Cansever’in o meşhur sözünü bir kez daha anmak istiyorum: ‘Şehri imar ederken nesli ihya etmezseniz; ihmal ettiğiniz nesil, imar ettiğiniz şehri tahrip eder.’ Bu bakımdan biz; hem şehrimizi hem neslimizi ihya edeceğiz. Neslimizin imarı konusunda hep birlikte çalışacağız.” diye konuştu.

“ÇALIŞAN MEMURLARIMIZIN EVLATLARI İÇİN 7/24 ESASIYLA ÇALIŞAN KREŞLER AÇACAĞIZ”

İstanbul’un memurlar için yaşanabilir bir şehir olması için özel bir gayreti ortaya koyacaklarını ifade eden Murat Kurum, ”İstanbul’da yaşayan memurlarımız için toplu ulaşımda iyileştirmelere gideceğiz. Çalışan memurlarımızın evlatları için her mahallemizde 7/24 esasıyla çalışacak kreşler yapacağız. Gözünüzü arkada bırakmayacağız.

Memurlarımızın, işçilerimizin, emekçi kardeşlerimizin kuracağı kooperatiflere; KİPTAŞ eliyle proje ve yapım gibi teknik destekler vereceğiz. Ev sahibi olmanızı elimizden geldiğince kolaylaştıracağız.

İBB’den haksız yere çıkartılan tüm kardeşlerimizi tekrar işe alacağız. Ve bizim yönetimimizde, hiç kimse haksızlığa uğramayacak.” sözleriyle memurlarla ilgili yapacakları düzenlemeleri anlattı.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment