Sosyal

İP lideri Meral Akşener saat 14.30’da ne açıklayacak?

İSTİFALAR PEŞ PEŞE GELDİ!

Yılmaz, “Bu sonuçlar göstermiştir ki yapacak çok işimiz var, kaybedecek vaktimiz yok.” dedi. İYİ Parti Genel İdare kurulu üyesi İrem Yaman da sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim değerlendirmesi yapmak üzere bugün 14.30’da Genel Merkez’de gazetecilerin karşısına çıkacak.

İSTİFA EDECEK Mİ?

A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş detayları aktardı. Yeşiltaş, “Meral Akşener’e yönelik istifa çağrıları gelecektir muhtemelen. Şu anda kadrosunda yer alan isimlerden bile bu yönde çağrıların gelebileceğini ifade edebiliriz. Dün akşam yerel seçim sonuçları hemen hemen netleşmesiyle birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in istifa edeceği dile getirilmişti ancak dün akşam konuştuğumuz İYİ Partili kaynaklar bu iddiaları yalanlamıştı. Zaten gecenin ilerleyen saatlerinde de İYİ Parti’den gelen açıklamalar da bu iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Bugün Akşener Genel Merkez’de kameraların karşısına geçecek ve yerel seçim sürecine ilişkin en kapsamlı değerlendirmesini yapacak.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir