SON DAKİKA | İstanbul merkezli Kafes-17 Operasyonu! ‘İskoçlar Çetesi’ çökertildi!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri; İstanbul, Tekirdağ ve Gaziantep’te suç işlemek amacıyla örgüt kurarak, “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti” yapan, “İskoçlar Çetesi” olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “KAFES-17” operasyonlarında başta örgütün elebaşı olmak üzere 38 şüpheli yakalanırken 8’i tutularak cezaevine gönderildi.

250 MİLYON LİRA DEĞERİNDE MAL VARLIKLARINA EL KONULDU

Operasyonlar kapsamında örgüte ait, 23 kilogram kokain, 95 kilogram eroin, 165 kilogram skunk, 15 kilogram metamfetamin, 10 bin 500 adet sentetik uyuşturucu hap, tabancalar, büyük miktarda, altın, Türk lirası ve döviz ele geçirildi. İlk belirlemelere göre yaklaşık değeri 250 milyon Türk lirası arası olan organize suç örgütün tüm mal varlığına el konuldu.

“NEFESLERİNİ KESECEĞİZ”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; “Organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz. Nefeslerini keseceğiz. Hangi büyüklükte olurlarsa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz” şeklinde açıklamada bulundu.


İstanbul merkezli Tekirdağ ve Gaziantep’te eş zamanlı olarak düzenlenen “KAFES-17 OPERASYONU” ile “İSKOÇLAR ÇETESİ” olarak bilinen organize suç örgütü Çökertildi❗️Operasyonda örgütün elebaşı ile birlikte 3️⃣8️⃣ şüpheli şahıs yakalandı.Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki,… pic.twitter.com/DCvyUlxaAC
— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) December 9, 2023

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment