CHP’li eski Datça Belediye Başkanı Uçar’a suç duyurusu

31 Mart Yerel Seçimlerinde yüzde 45 oyla Datça Belediye Başkanı olarak seçilen CHP’li Aytaç Kurt’un devir teslim töreninde bir skandala imza atıldı. Datça Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde eski başkan CHP’li Gürsel Uçar’ın kullandığı ifadeler CHP zihniyetinin itirafı gibiydi. Datça Belediye Başkanlığı görevinde belediyeye aldığın kişilerin CHP’li olduğunu belirten Uçar, “Kendi partilimize yapmak imkânlarını hep beraber yaşayalım. O güzellikleri hep beraber tadalım.

Çünkü arkadaşlar ne olursa olsun; belediyeye her aldığımız kişi Cumhuriyet Halk Partili. Ben, belediyeye almış olduğumuz belediye çalışanlarının bir MHP’liye faşist insan kim olursa olsun ona başkanım demesini içime sindiremiyorum. O bakımdan o güzellikleri tattıra tattıra Datça’da siyaset yapalım. Kendi partilimizin hiçbir zaman boynunu yere eğdirmeyelim. Şimdiden başarılar diliyorum” dedi. CHP’li Uçar’ın ayrıştıran ve ötekileştiren sözleri odadaki partililer tarafından alkışlandı. CHP Datça İlçe Başkanı A. Sezai Öz’ün ise sosyal medyada yaptığı paylaşımında Uçar’ı eleştirdiği görüldü. Uçar daha önce de Datça’daki heykel açılışlarıyla gündem olmuştu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP Adayı Aytaç Kurt’la yarışan MHP Adayı Feyzullah Gülada yüzde 38 oy almıştı.

MHP’DEN SUÇ DUYURUSU

MHP Datça İlçe Başkanı Gökhan Akyel ve bir grup partili, CHP’li Datça eski Belediye Başkanı Gürsel Uçar hakkında, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan suç duyurusunda bulundu. Akyel yaptığı açıklamada, “Gürsel Uçar’ın Belediye başkanlığı devir teslim töreninde ağzından dökülen, Datça’mızın ve ülke gündemine bomba gibi düşen ifadelerine MHP Datça ilçe başkanlığı olarak ilgili kurumlara başvurumuzu yaparak suç duyurusunda bulunduk. Gürsel Uçar tarafından sarf edilen ve adeta itiraf niteliği taşıyan sözlerine Türk Adaletinin gereken yaptırımı ve cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur” ifadelerini kullandı.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment