Sosyal

Gazze için küresel grev çağrısı! Kudüs’te dükkanlar bugün kapalı


Dünya Müslüman Alimler Birliği Gazze için 1 günlük grev çağrısında bulunmuştu. Kudüs’te bugün dükkanlar kapılarına kilit vurdu. A Haber muhabiri Mert Hacıalioğlu o noktadan son durumu aktardı.


ahaber.com.tr – Özel Haber


Giriş Tarihi: 11.12.2023 12:48

BU ALBÜMÜ PAYLAŞ





























Dünya Müslüman Alimler Birliği, katil İsrail’in abluka altındaki Gazze şeridindeki saldırılarını durdurmak için tüm dünyaya küresel greve gitme çağrısı yaptı.

GALERİ DEVAM EDİYOR










Kudüs’te bugün dükkanlar kapılarına kilit vurdu. A Haber muhabiri Mert Hacıalioğlu o noktadan son durumu aktardı. İşte o açıklamalardan satır başları;










KEPENKLER KAPANDI Yoğun katılım var herkes aslında buna uyuyor desek yerinde olur. Şu an itibariyle bizler Mescid-i Aksa’ya oldukça yakın bir caddedeyiz.










Buranın şu an itibariyle tıklım tıklım olması lazım ancak manzara bu şekilde. Kepenkler kapatılmış kapılara kilitler vurulmuş.










Bu caddede yoğun trafik de olurdu ancak görmüş olduğunuz gibi şu an itibariyle özellikle Gazze’deki bu katliam ve soykırımın durması için esnaf kepenklerini kapattı. Dünya Müslüman Alimler Birliği’nin Gazze için çağrısı önemliydi. Kudüs’te bulunan Müslümanların da uyduğunu belirtmekte fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir