Sosyal

MSAD ”Trkiye’nin Gc dlleri” sahiplerini buldu



MSAD tarafndan dzenlenen ve Anadolu Ajansnn (AA) global iletiim orta olduu “Trkiye’nin Gc dlleri” treni, Atatrk Kltr Merkezi’nde (AKM) gerekletirildi.
Trene, Cumhurbakan Yardmcs Cevdet Ylmaz, Hazine ve Maliye Bakan Mehmet imek, Sanayi ve Teknoloji Bakan Mehmet Fatih Kacr, stanbul Ticaret Odas (TO) Bakan ekib Avdagi, AA Ynetim Kurulu Bakan ve Genel Mdr Serdar Karagz ile ok sayda i insan katld.
Etkinlik kapsamnda “retimin Gc dl”ne Yldz Holding layk grlrken, dl Yldz Holding Ynetim Kurulu Bakan Ali lker ald. lker’e dln Hazine ve Maliye Bakan Mehmet imek ve MSAD Genel Bakan Mahmut Asmal verdi.
dln ardndan konuan imek, Trkiye’ye katma deer salayan i insanlarn tebrik ederek, “Ufak bir mesajm var. Programmz (OVP) alyor, sonular ok gl bir ekilde zaten kmaya balad ama nmzdeki aylarda ok daha gl bir ekilde greceiz, hissedeceiz.” dedi.
“Akademinin Gc dl”n Prof. Dr. Burcu zsoy’a Sanayi ve Teknoloji Bakan Mehmet Fatih Kacr ve Asmal takdim etti. dln ardndan deerlendirmelerde bulunan Kacr, “Milli Teknoloji Hamlesi’ Trk genlerinin, Trk ocuklarnn hayallerini ufkun tesine tamaya, Burcu zsoy gibi kutuplara, Alper Gezeravc gibi uzaya ykseltmeye devam edecek.” ifadesini kulland.
ANADOLU AJANSI’NA “TEEKKR PLAKET” VERLD
Gecede, “letiimin Gc dl”n GZT, “Deerlerin Gc dl”n brahim Ceylan, “Dnmn Gc dl”n Musa Akgl, “Gen Giriimcinin Gc dl”n Turan App, “Kadnn Gc dl”n Nezihe Filiz Toker, “Markann Gc dl”n Trk Hava Yollar, “Srdrebilirliin Gc dl”n Yayla Agro ald.”Jri zel dl”ne Prof. Dr. Sadettin kten sahip olurken, kten dl Cumhurbakan Yardmcs Cevdet Ylmaz’dan ald.
Etkinlik kapsamnda Anadolu Ajans’na da “Teekkr Plaketi” verilirken, plaketi Anadolu Ajans Ynetim Kurulu Bakan ve Genel Mdr Serdar Karagz ald.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir