Sosyal

GREEN CARD BAŞVURU 2024 DVPROGRAM.STATE.GOV! Green Card başvurusu nasıl, nereden yapılır? ABD’de yeşil kart başvuruları ne zamana kadar?

KAYNAKCnnturk.comGreen Kard başvuruları Amerika Dışişleri Bakanlığı Göçmenlik Bürosu’nun resmi internet sitesinden internet üzerinden yapılıyor ve bunun için bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Farklı ülkelerden birçok kişi Yeşil Kart resmi adıyla Daimi İkametgah Kartı için başvuru yapıyor. Green Card çekilişle gerçekleşiyor. Yaş sınırı olmaksızın lise mezunu olan birçok kişi yapabiliyor. 18 yaşından itibaren herkes başvurabileceği gibi 17 yaşındaki pek çok kişinin de başvuru yaptığı biliniyor. Peki ama Green Card başvuruları en son ne zaman yapılıyor? Green Card başvuruları ne zaman yapılıyor? Green Card başvuru süreci erişim linki açıldı. Amerika Birleşik Devletleri ülkelerinde nüfus çeşitliliğinin sağlanması için her yıl kalıcı göçmenlik vizesi veriliyor. Yeşil Kart alarak birçok kişi kuraya dahil ediliyor ve ABD’de göçün az olduğu ülkelere vatandaşlar başvuru yapabiliyor. ABD’de ikametgah hakkı almak için en kolay yol Green Card’tır. 1 kez başvuru hakkı olduğunu unutmamak gerekir. Aynı kişi aynı anda birden çok başvuru yaparsa tüm başvuruları geçersiz sayılıyor. Green Card başvuruları 2 Ekim Çarşamba günü saat 19.00 itibariyle başladı. Son başvuru ise 5 Kasım 2024 Salı günü TSİ 20.00’ye kadar yapılabilecek.Green Card çekilişi için başvurular, DV Lottery’e ücretsiz bir şekilde yapılır. Bu nedenle resmi bir kuruma gerek kalmadan DV Lottery resmi internet sitesinden (http://dvprogram.state.gov) Green Card başvurusu yapılabilmektedir.Green Card başvurusu yapan kişiler, başvuru formunu hatasız ve eksiksiz bir şekilde girmelidir. 
Yeşil kart başvuru şartlarıYeşi kart çekilişine katılmak için en az lise mezunu olmak gerekiyor.18 yaşından büyük olmak gerekiyor.Mal varlığı ya da maddi bir birikim ve dil şartı aranmıyor.Evli olan kişilerin yaptığı başvurularda eşleri ve 21 yaş altındaki çocukları da bu haktan yararlanıyor.Fotoğraf güncel olmalı.İngilizce dil şartı aranmıyor.Onay numarası mutlaka saklanmalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir