Sosyal

Kadın hakim hakkında soruşturma başlatıldı! Yasak aşk, uyuşturucu partisi, rüşvet….


Adana’da hakim Gül A. hakkında, yasak aşk yaşadığı iş insanını tehdit ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. HSK tarafından açığı alınan Gül A. için hazırlanan müfettiş raporunda yer alan detaylar pes dedirtti.


ahaber.com.tr


Giriş: 19.06.2024

07:47


Güncelleme: 19.06.2024

07:47










Adana Adliyesinde görev yapan hakim Gül A.’nın 2019 yılından bu yana yasak aşk yaşadığı Ş.L.’nin birlikteliklerine ait videoları silmesi için tehdit edilmesiyle birlikte başlayan soruşturmada şok gerçekler ortaya çıktı.











SABAH’ın ulaştığı soruşturma dosyasında Hakim Gül A., Adana’da kiracı olarak yaşadığı sitenin yönetici Ş.L. ile 2019 yılı Eylül ayında tanıştıktan sonra birliktelik yaşamaya başladı. Kadın hakim bir gün Ş.L.’ye “Benim bazı sıkıntılarım var. Sen güçlü bir erkeksin bana yardımcı olmanı istiyorum, ben daha önce Edirne’de görev yaptım. Orada görev yaparken hakkımda rüşvet iddialarında bulunduğu, sahtecilik yaptığımı söylediler. Senin beni bu suçlamalardan kurtarman, dosyalarımı kapattırman ve o kişilerden beni korumanı istiyorum” dedi.











Hukuken evli olan ve 20 yaşında oğlu olan kadın hakim, Ş.L. ile cinsel birlikteliklerinin görüntülerini kaydedip karşılıklı olarak birbirleriyle paylaştı.











Kadın hakimin başka erkeklerle de menfaat karşılığında ilişki yaşadığını öğrenen Ş.L. ayrılmak istedi. Ş. L. hakimi telefonla arayıp 4 yıl süren birlikteliklerini sona erdirip, kendisiyle irtibat kurmamasını aksi hâlde Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunacağını söyledi. Bunun üzerine Mayıs ayında Ş.L. tehdit edilmeye başladı.











Galericiler sitesinde bir iş yerine giden Ş. L.’yi karşılayan iki kişi “Sende hakime hanımın videoları varmış, bunların silmen gerekiyor. İş yerine girerken veya çıkarken öldürülebilirsin, bu işleri başkaları yapacak” dedi. Bunun üzerine Ş.L. kadın hakim hakkında şikayetçi oldu.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir