Sosyal

‘Kaydın yok’ diyen doktoru çaydanlıkla ağır yaraladı

Adana’da işe giriş raporu almak için aile sağlığı merkezine giden Seracettin D. (48), kaydının olmadığını söyleyen Dr. Can Cevher Gürler’e elektrikli çaydanlıkla saldırıp, ağır yaraladı. Doktor Gürler, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Gözaltına alınan Seracettin D. ifadesinde, “Eşime form doldurttu ancak sonrasında bu raporun farklı olduğunu söyledi. Bundan 2 ay önce de aynı sorunu çıkardı. Üzerime çay döktü, ben de kendimi korumak istedim” dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Seracettin D., gazetecilere, “Hiçbir şekilde yardımcı olmadı. İlk o darbetti. Dövmem gerekmiyordu ancak o şiddete başvurdu. Durumu ağır değil” dedi.

İŞE GİRİŞ RAPORU ALMAK İSTEDİ

Olay, merkez Seyhan ilçesi Dumlupınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan Dumlupınar Aile Sağlık Merkezinde meydana geldi. Aile hekimi kaydı başka doktorda olan Seracettin D., Dr. Can Cevher Gürler’e gelerek işe giriş raporu almak istedi. Dr. Gürler, kendisinde kayıtlı olmayan kişiye sadece durum bildirir rapor verebileceğini söylemesi üzerine tartışma çıktı.

DOKTOR YOĞUN BAKIMDA

Tartışmanın büyümesi üzerine Seracettin D., odadaki elektrikli çaydanlık ile doktora saldırdı. Saldırıcı sonucu Gürler’in sol omzunda çıkık, kafatasında çatlak ve açık yaralar oluştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Gürler, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

“ÜZERİME ÇAY DÖKTÜ”

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, evine yapılan baskında şüpheli Seracettin D.’yi gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen Seracettin D.’nin, ifadesinde, “Eşime form doldurttu ancak sonrasında bu raporun farklı olduğunu söyledi. Bundan 2 ay önce de aynı sorunu çıkardı. Üzerime çay döktü, ben de kendimi korumak istedim” dediği ortaya çıktı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Seracettin D., gazetecilere, “Hiçbir şekilde yardımcı olmadı. İlk o darbetti. Dövmem gerekmiyordu ancak o şiddete başvurdu. Durumu ağır değil” dedi.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Adana Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Adana Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir