MÜGE ANLI – SON BÖLÜM İZLE

0


Müge Anlı canlı yayınında son dakika gelişmeleri…Sabah kuşağının en çok izlenen programı ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ hafta içi her gün 10.00’da izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Atv Müge Anlı canlı yayınını ve son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

HACER ÇIRANOĞLU’NUN OĞLU SERDAR’A NE OLDU?

Hacer Çıranoğlu oğlu Serdar’ı aramak için Müge Anlı stüdyosuna geldi. 30 yıldır akıbeti bilinmeyen oğluyla görüştüğünü söyleyen Seyfi Birbir, kayıp Serdar’ı getireceğini söylemesinin ardından kendisine zarar verdi. Müge Anlı Seyfi Birbir’in sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. İddiaların odağındaki baba Seyfi Birbir’in cinayeti itiraf edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

ŞEMSETTİN EMECEN’İ EŞİ Mİ ÖLDÜRDÜ?

Tülay Emecen, 76 yaşındaki babası Şemsettin Emecen’in şüpheli ölümünü aydınlatmak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Tülay Emecen, vefattan 18 gün önce babasının yaşadıkları evi ikinci eşi Havva’nın üzerine yaptığını, ondan kısa bir süre sonra da vefat ettiğini, tüm bunların tesadüf olmadığını düşündüğünü ifade etti. Yayına bağlanan tanıkların ifadeleri ise herkesi hayrete düşürdü.

KÜBRA ATEŞ FIRAT ATEŞ’E GERİ DÖNECEK Mİ?

Fırat Ateş, uzun süredir haber alamadığı 2 çocuğunun annesi Hatice Kübra Ateş’i aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Hatice Kübra Ateş kaybının 34. gününde bulundu. Hatice’nin arkadaşının sevgilisi olan Öcal’ın yanında olduğu ortaya çıktı. Fırat Ateş, ve Hatice’nin babası Metin Bey genç kadını eve dönmesi için ikna çabasına girişti. Fırat Ateş, eşinin dizlerine kapanarak, dönmesi için yalvardı. Peki, Kübra Ateş ikna olacak mı?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment