Sınır kapısında korku dolu bekleyiş

13.12.2023 08:10Son Güncelleme: 13.12.2023 08:11 Bomba seslerinin giderek yaklaştığı Refah Sınır Kapısı, ülkeden çıkabilmeyi bekleyenlerle dolu. Yabancı ülkelere geçişlerini sağlayan pasaportları da olsa bu sınırdan geçebilmeleri için yeterli değil. Günler, hatta haftalarca gıdanın ve suyun olmadığı sınır kapısında beklemeleri gerekiyor.”AÇIZ, SU YOK”- Refah, Han Yunus’tan sınır kapısına kadar kaçtık ve İsrail ordusu bizi kovalıyordu. Evlerimizi, eşyalarımızı bırakıp çocuklarımızla birlikte kaçtık ama kendimizi burada aç, susuz ve hiçbir yere gidemeden sıkışıp kalmış halde bulduk.
“BİR HAFTADIR KIZIMA EKMEK ARIYORUM”- 18 gündür burada mahsur kaldık. Tuvaleti kullanıp kullanamayacağımızı sorduğumuzda reddediyorlar. Burada tuvaletler gerçekten çok kötü. Buraya geldiğimde üşüttüm ve ne hastane ne de klinik bulabildim. Ne zaman bir yere gitmek istesem bomba ve top atışları duyuyoruz, korkup geri dönüyoruz. Ekmek bile bulamıyoruz. Bir haftadan fazladır kızım için ekmek arıyorum.Hem Gazze Şeridi’nin içinde hem de sınır kapısında durum aynı. Hayat tam bir trajedi.”GAZZE’DE HAYAT TAM BİR TRAJEDİ”- Gazze’de hayat tam bir trajedi. Buna hayat bile denemez. Olan şu ki onlar kulelere saldırdı ve bize aceleyle tahliye etmemiz talimatı verildi. Yolda, düştüm, elim ve boynum kırıldı. Elimi hareket ettiremiyorum ve üzerinden iki aydan fazla zaman geçti.
GAZZE’DEN ÇIKABİLMEK İÇİN GÜNLERCE AÇ BEKLİYORLARYabancı pasaport sahibi olup da bölgeden kaçabilme ihtimali olanlar, buz gibi havada demir sandalyelerin üzerinde aç ve korku dolu halde çıkış biletleri olacak isim listesinde kendi isimlerini duymayı bekliyorlar.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment