Breaking News

Son dakika Fenerbahçe haberi: Transferde ters köşe! Mourinho’nun oğlunun arkadaşı geliyor…

Trendyol Süper Lig’de sezonu tek mağlubiyet ve 99 puanla kapatmasına rağmen 2. sırada tamamlayarak şampiyonluk hasretine son veremeyen Fenerbahçe, büyük ses getiren bir hamleye imza attı.İsmail Kartal ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho’yu takımın başına getirdi. Fenerbahçe, Ülker Stadı’nda gerçekleştirdiği imza töreniyle 61 yaşındaki çalıştırıcıyla 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.Tecrübeli teknik adam, pazartesi günü Ülker Stadı’nda yer alan 1907 Tribünü’nde basın toplantısı düzenledi. Mourinho, Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Mario Branco’nun da yer aldığı toplantıda transferle ilgili de konuştu.”LUKAKU VE DYBALA’YI İSTEMİYORUM”Portekizli çalıştırıcı Romelu Lukaku ve Paulo Dybala iddialarıyla ilgili “Takımdan ayrılacak ve takıma katılacak oyuncularla ilgili her zaman dürüst olmanız gerekir.

Başkanımız her zaman dürüst bir yaklaşım sergiledi. Bizim de böyle olmamız gerekiyor. Bir transfer bittikten sonra öğrenmelisiniz. Buranın kültürü biraz farklı ama bu tip işlerin gizli yapılması gerekiyor.Ben Lukaku ve Dybala’yı istemiyorum. Biz işimizi saygı duyarak yapacağız. Teknik ekibime gelecek olursak, önemli olan patron benim. Bu kişiler benim ve kulüp için çalışacak. Ben yüksek seviyede insanlarla çalışırım. O isimleri de öğreneceksiniz” ifadelerini kullandı.”ARDA GÜLER GELMEK İSTERSE NEDEN OLMASIN”Real Madrid’te forma giyen Arda Güler’in Fenerbahçe’ye gelmek istemesi halinde onunla çalışmak istediğini söyleyen Jose Mourinho, “Kendisi gelmek isterse neden olmasın. Dürüst olmam gerekirse Real Madrid gibi bir kulüpte oynadığınızda geri gelme niyetiniz olmaz.Kulübü gerçekten seviyorsa, kiralama bedeli ödemeyeceksek ve maaşının yüzde 75’ini Real Madrid karşılayacaksa neden olmasın” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’de Jose Mourinho’nun takımın başına geçmesiyle birlikte transfer çalışmalarına yoğunluk verilirken, sarı-lacivertlilerle ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.MATT O’RILEY YENİDEN GÜNDEMDEİngiliz basını, Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde de gündemine aldığı ve kariyerini Celtic’te sürdüren orta saha oyuncusu Matt O’Riley’i gündemine aldığını yazdı.

MOURINHO’NUN OĞLUYLA FULHAM’DA OYNADILARThe Sun’da yer alan haberde, Danimarkalı futbolcunun, Jose Mourinho’nun oğlu Jose Mourinho Jr. ile Fulham’dan takım arkadaşı olduğu ve Mourinho’nun oğlunun maçlarını izlerken O’Riley’den etkilenmiş olabileceği vurgulandı.

GALATASARAY VE 3 TAKIM DAHA İSTİYORHaberde ayrıca Fenerbahçe’nin yanı sıra Galatasaray, Inter, Atletico Madrid ve Tottenham’ın da yıldız futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

Fenerbahçe’nin Jose Mourinho’yu takımın başına getirmesiyle birlikte 23 yaşındaki oyuncunun sarı-lacivertli takıma transfer olabileceği aktarıldı.Matt O’Riley bu sezon Celtic formasıyla 49 maça çıktı. Danimarkalı yıldız, 19 gol ve 18 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti.O’Riley’in İskoç ekibiyle olan sözleşmesi 2027 yılına kadar devam ediyor. 1.89 boyundaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeriyse 20 milyon Euro. (Fotomaç)

Hakkında admin

Ayrıca Bak

İbrahim Kutluay ile 13 yıl evli kalmıştı! Demet Şener sevgilisiyle paylaştı! Yüzüğü dikkat çekti…

1995 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen Demet Şener’in 13 yıl boyunca evli kaldığı İbrahim Kutluay’dan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu