260 Nerenin Kodu? +260 Neresi, Hangi Ülkeye Ait?

0

Uluslararası telefon görüşmeleri sırasında arama yapılan numaraların başında o ülkeyi temsil eden bir kod bulunmaktadır. Bu kodun o ülkenin resmi kodu olmakla birlikte her numaranın başında mutlaka bulunur. Bu kod yurt dışından yapılan tüm aramalarda kullanılan telefon numaralarının en başında görmek mümkün olur. 260 nerenin kodu, neresi ve hangi ülkeye ait sorularının yanıtı da bu bakımdan büyük öneme sahiptir.

260 Nerenin Kodu?

Sürekli olarak yurt dışından arama alan kişilerin en çok üzerinde durduğu konu yapılan aramanın başındaki kodun hangi ülkeye ait olduğudur. Genellikle numaralar yurt içi telefon numaralarının standartlarından farklı olabilir. Böyle durumlarda kodun hangi ülkeye ait olduğunu görebilmek için numara dizisinin başındaki 2 ya da 3 haneli sayılara bakmak yeterlidir. 260 kodu ise Zambiya ülkesine aittir. Birçok amaç doğrultusunda bu ülkeden arandığınız takdirde numaranın başında 260 kodunu görebilirsiniz.

260 Telefon Kodu Hangi Ülkeye Ait?

Telefonla bir yerden bir yere arayabilmek için öncelikle bir telefon numarasına sahip olmak gerekir. Bu aramaları yurt içerisinde yaparken sadece alan kodu ve aranmak istenilen kişinin numarasını yazmak yeterli olurken yurt dışı aramalarda aynı zamanda telefonların başına ülke kodunu da getirmek gerekir. Bununla birlikte yurt dışından sizi arayan numaraların başında da mutlaka ülke kodu bulunması gerekir. Eğer gelen aramanın başında 260 kodu varsa bu arama Zambiya ülkesinden yapılmıştır.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment