Sosyal

9 aydr bugnlerin hayalini kuruyorum



Trendyol Sper Lig’in 20. haftasnda Beikta, sahasnda karlat Fatih Karagmrk’ 3-0 malup etti. Mcadeleye 11’de balayan ve 90 dakika sahada kalan siyah-beyazllarn defans oyuncusu Tayyip Talha Sanu, man ardndan basn mensuplarna aklamalarda bulundu. Pene-Kilit operasyonunda ehit den Mehmetikleri anarak konumasna balayan Tayyip, “Milletimizin ba sa olsun. ehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesine sabr diliyorum. nallah lke olarak byle bir acy bir daha yaamayz. Bu son olur” dedi.Baarl defans oyuncusu mala ilgili ise takm olarak ok iyi bir performans gsterdiklerini aktararak, “Sahada ok iyi bir mcadele vard. Zaten byle mcadele ettiimizde herkes birbirine yardmc olduunda her ma kazanabileceimizi dnyorum. Geen hafta da bu oyunu gstererek farkl ekilde kazandk. 9 ay sonra art arda iki maa kmak kolay deildi ama 9 aydr bugnlerin hayalini kuruyordum. Belki her gece bu malar kafamda oynuyordum. Fiziksel olarak da iyi dnebilmek benim iin ok nemliydi. Bunun iin de ok altm. Tabii ki yzde 100 deilim, zamanla ok daha iyi olacama inanyorum. Beikta’a yakr bir ekilde performans sergileyeceime inanyorum” ifadelerini kulland. “BU ZAMANA KADAR BZE YAKIMAYACAK KADAR GOL YEMZ”
Yeni teknik direktr Fernando Santos’un isteklerini sahaya yansttklarn belirten 24 yandaki futbolcu, daha iyi savunma yapacaklarn belirterek unlar syledi: “Hocamz dn toplantda da ayn eyleri syledi. Saha iinde daha tutkulu, daha cokulu bir takm istiyor. Biz de bunu yanstmak iin elimizden geleni yaptk ve ikinci yarda golleri de bulduk. Daha nemlisi iki matr kalemizde gol de grmyoruz. Bu zamana kadar bize yakmayacak kadar gol yemiiz. Beikta takm bu kadar fazla gol yemez, yememeli. Biz de bundan sonra bunu zmek iin takm olarak elimizden geleni yapacaz. Yemeyeceiz ama fazlasyla atacaz. nallah bundan sonraki haftalarda bunu baarabiliriz.” “AVRUPA AMPYONASI’NDA FORMA GYMEK OK BYK HAYALM”
Fernando Santos ile uzun vadede iyi eyler baarabileceklerine deinen Tayyip Talha, “Geleli ok ksa bir sre oldu ama hoca gerekten fikirleriyle ok ey alad. Uzun bir toplant yaptk, bugn de etkilerini grdk. Hocann grmek istedii tutku, coku, saha iindeki kompakt oyun bizi baarya gtrecektir. zellikle uzun vadede ok iyi eyler baarabileceimize inanyorum. Avrupa ampiyonas’na katlmak, orada forma giymek ok byk hayalim. Bundan sonraki almalarm da A Milli Takm formasn giymek iin srdreceim” diyerek szlerini noktalad.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir