40 yıllık pasta ustalarına taş çıkartın! Pratik ve kolay muzlu rulo pasta tarifi! ’12 DAKİKADA PİŞİYOR!’

0

Yapılışı:1. Pandispanya hazırlığı:
Fırını 180°C’ye ısıtın.
Yumurtaları ve şekeri bir kaba alın, mikserle beyazlaşıp köpük köpük olana kadar çırpın.
Üzerine un, kabartma tozu ve vanilini eleyerek ekleyin. Spatula yardımıyla nazikçe karıştırın.
Karışımı yağlı kağıt serili fırın tepsisine dökün ve eşit şekilde yayın.
Önceden ısıtılmış fırında 10-12 dakika kadar pişirin.2. Krema hazırlığı:
Süt, un ve şekeri bir tencereye alın, orta ateşte sürekli karıştırarak koyulaşana kadar pişirin.
Ocaktan aldıktan sonra vanilin ve tereyağını ekleyip karıştırın, soğumaya bırakın.3. Pastanın birleştirilmesi:
Fırından çıkan pandispanyayı bir mutfak bezinin üzerine alın ve rulo şeklinde sarıp soğumaya bırakın.
Soğuduktan sonra rulodan açın ve üzerine kremayı sürün.
Muzları uzunlamasına kesip kremanın üzerine yerleştirin.
Pandispanyayı tekrar rulo şeklinde sarın.4. Süsleme:
Üzerine pudra şekeri serpiştirin.
Dilerseniz çikolata sosu ya da rendelenmiş çikolata ile süsleyin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

File not found.