Sosyal

Çay İmam Hatip Ortaokulu Floor Curling’de Türkiye Şampiyonası’na gidiyor

Adana’da düzenlenen Okul Sporları Floor Curling Yıldızlar Bölge müsabakalarında Çay İmam Hatip Ortaokulu, heyecan verici bir mücadele sonucunda ikinci oldu. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu müsabakaların ardından yaptığı açıklamada, “Adana’da düzenlenen Okul Sporları Floor Curling Yıldızlar Bölge müsabakalarında ikinci olarak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Çay İmam Hatip Ortaokulu’nu tebrik ediyorum. Okulumuz göstermiş olduğu performans ile büyük bir başarı elde etti.

Sporcularımızı ve antrenörlerini yürekten kutluyor, Türkiye Şampiyonası’nda da Afyonkarahisar’ı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum.” dedi.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Afyonkarahisar Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir