A Haber muhabirine alçak saldırıya peş peşe tepkiler! “CHP zihniyetinin soğuk yüzü”

ALTUN: SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise tepkisini şu paylaşımla dile getirdi: İstanbul Büyükçekmece’de görevi başında gazetecilik mesleğini icra ettiği sırada bir grup tarafından saldırıya uğrayan A Haber muhabiri Ahmet Nazif Vural’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kendisine acil şifalar diliyorum. Halkın temel haklarından biri olan haber alma hürriyetini engellemeye yönelik bu saldırıyı şiddetle kınıyor, İletişim Başkanlığı olarak sürecin takipçisi olacağımızı ifade etmek istiyorum.


Basın ve medya özgürlüğü, maalesef ki CHP zihniyetinin soğuk yüzü ile yeninden tanışmış oldu. A Haber Muhabiri Ahmet Nazif Vural’a yapılan bu saldırı, tüm basın camiasına ve basın özgürlüğüne karşı yapılan iğrenç bir eylemdir.Yaşanan bu saldırıda, A Haber Muhabiri Ahmet Nazif…
— Osman Nuri Kabaktepe (@osmannnurika) January 18, 2024

KABAKTEPE: CHP ZİHNİYETİNİN SOĞUK YÜZÜ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Nuri Kabaktepe saldırının CHP zihniyetinin soğuk yüzünü tekrar gözler önüne serdiğini dile getirdi. Kabaktepe şunları paylaştı: Basın ve medya özgürlüğü, maalesef ki CHP zihniyetinin soğuk yüzü ile yeninden tanışmış oldu. A Haber Muhabiri Ahmet Nazif Vural’a yapılan bu saldırı, tüm basın camiasına ve basın özgürlüğüne karşı yapılan iğrenç bir eylemdir. Yaşanan bu saldırıda, A Haber Muhabiri Ahmet Nazif Vural kardeşime geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, saldırıyı gerçekleştirenleri en sert şekilde kınıyorum.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat