Sosyal

ada Atan: Amacmz kupada finale uzanmak



Ziraat Trkiye Kupas 5. Turu’nda RAMS Baakehir, evinde karlat Boluspor’u 1-0’lk skorla malup etti. Msabakann ardndan Baakehir Teknik Direktr ada Atan, basn toplantsnda aklamalarda bulundu. Turu getiklerini iin ok mutlu olduklarn syleyerek szlerine balayan Atan, “Amacmz kupada gidebildiimiz kadar gidebilmek, finale uzanmak. Bu takm geen sen kupada final oynad. Baakehir kurulduundan bu yana 10 ylda 8 kere Avrupa’ya gitmi, kupa bunun iin en kolay yollardan biri. ok youn bir fikstrden geiyoruz. Rotasyon yapp, iyi oynayarak sonular almak bizim iin ok nemli. 22 tane oynamaya hazr oyuncum var. Oyuncularm kutluyorum. nmzde final gibi bir Karagmrk lig ma var. Oraya hazrlanacaz” ifadelerini kulland. “JOSEF’N EN AZ 15 GNE DAHA HTYACI VAR”
Yeni transfer Josef de Souza’nn yaklak 15 gn sonra hazr hale geleceini ifade eden ada Atan, “Josef en son man Austos sonu oynad. Ondan sonra ameliyat geirdi ve takm antrenman yapmad. Sreci iyi ynetmemiz gerekiyor. ok gen bir oyuncu deil hemen yklenemiyoruz. yi iletiimiz var, ok iyi niyetli. Baz blmlerde fiziksel baz blmlerde taktiksel antrenmanlara katlyor. Sanrm 15-20 gn iinde kapasitesini yzde 70-80’e karm bir Josef izleyebiliriz. Yava yava sre vererek onu hazrlamaya alacaz. En az 15 gn daha ihtiyacmz var” diye konutu. “BR ORTA SAHA VE KANAT OYUNCUSUYLA LGL STEMZ VAR”
Getiimin gn sponsorluk anlamasnda Bakan Gksel Gmda’n 3 transfer yapacaklarna ynelik aklamasnn hatrlatlmas ve hangi blgelere transfer yaplacann sorulmas zerine Atan, “Bir orta saha ve kanat oyuncusuyla ilgili isteimiz var. Olursa sol bek konusunda alternatif oluturabiliriz. Olmazsa yapacak bir ey yok ama olursa bir sol bek, bir orta saha ve bir kanat oyuncusu almay planlyoruz” diye cevaplad. “EMNM K BAKANIMIZ VE YNETCLERMZ EN YAKIN ZAMANDA BU SORUNU ZECEKLERDR”
Yabanc bir basn mensubunun sosyal medya hesabndan srail paylam yapan Eden Karzev ile ilgili sorduu soruya ngilizce cevap veren Teknik Direktr ada Atan, unlar syledi: “Akas Eden’le ilgili konumak istemiyorum. nk biliyorum ki bakanmz ve ynetim kurulumuz oyuncularla olan sorunu kulple de zmeye alyor. Kulbmz ve oyuncuyu dnmeliyiz. ok hassas bir durum. Ne yapyoruz ya da ne yapmyoruz konusunda dikkatli olmamz lazm. Umarm en ksa srede sorunu zerler. Henz Eden Karzev ile konumadm. O da zgn biliyorum. Ama bu son derece hassas bir konu. Bu yzden ok dikkatli olmalyz. Eminim ki bakanmz ve yneticilerimiz en yakn zamanda bu sorunu zeceklerdir. Aslnda kulp olarak tm oyuncularmza sosyal medyada bu konuda hibir ey paylamamalarn sylemitik. Ama aniden bir ey paylat. Bunu bilmiyorduk ve beklemiyorduk. Yani bu benim iim deil. Ama dediim gibi oyuncuyu, kulb ve inancmz ok dikkatli dnmeliyiz. Tamamen savaa, savalara karym. Ben de sivillerin ldrlmesine, ocuklarn ldrlmesine, masum insanlarn ldrlmesine kesinlikle karym. Umarm en yakn zamanda son bulur ve btn dnya bar iinde yaar. Sadece kendi amzdan dnmememiz gerek. Sosyal medyada neler paylatmz dnmeliyiz ve gerekleri dnmeliyiz. Elbette Mslman bir lke, siviller, masum insanlar, ocuklar konusunda ok hassasz. Eden de sosyal medyasnda paylatklar hakknda dikkatli olmal. lkesi ve ailesi iin bir eyler yapmaya almasna sayg duyuyorum. Ama nerede yaad ve nerede oynad bilmesi gerekiyor ve buna sayg duymal. Eden Karzev’e kzmyorum ama hepimizin ne yaptmza ok dikkat etmemiz gerekiyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir