Sosyal

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’ın şehirdeki etkisi giderek büyüyor! Bazı projelerin müjdesini verdi

BAZI PROJELERİN MÜJDESİNİ VERDİ

Projelerini 13 Şubatta açıklayacağını belirten Dağ, Mendereslilere bazı projelerin müjdesini verdi. Dağ, “Bildiğiniz üzere ilçemizde, Emniyet Müdürlüğü’nün arkasında atıl kalmış, kullanılmayan bir havuzumuz var. Burayı yeni baştan yapacağız ve kapalı yarı olimpik bir havuz inşa edeceğiz.

Bunun yanında ilçemizin turizm ve ticaret kapasitesinin artırılmasında olmazsa olmaz bir iş olarak gördüğümüz yat-liman projemizi hayata geçireceğiz. Menderes-Küner Yolunu da genişleteceğiz. Duble yola çevireceğiz. Menderes’te doğalgaz gelmemiş yer kalmamış olacak.” dedi.

HAMZA DAĞ’DAN BELEDİYE ŞOFÖRÜNE: “BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında günü Selçuk’un Belevi Mahallesi’nde tamamladı. Burada hemşehrileriyle bir araya gelen Dağ, talepleri not aldı.

DAĞ’DAN BELEDİYE ŞOFÖRÜNE: “BERABER ÇALIŞACAĞIZ”

Hamza Dağ mahalleden ayrılacağı sırada yüzleri güldüren bir de diyalog yaşandı.

Seyir halinde olan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsü durduran Hamza Dağ, ESHOT şoförüyle sohbet etti.

Dağ, “Kolay gelsin. Beraber çalışacağız inşallah. Herkese çok rahat bir şekilde söyleyebilirsin. Biz geldiğimiz de herkes ekmeğinde çalışmaya devam edecek.”

Şoför ile Dağ arasındaki diyaloglar gülüşmelere neden oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir