AK Parti’den flaş 31 Mart yerel seçim açıklaması! AK Parti’nin büyükşehir adayları belli oldu mu ?

İMAMOĞLU İSTANBUL’DA BİR İŞ YAPMADI

Hiç aramayacağımız bir profil varsa o da Ekrem İmamoğlu profili olur. Çünkü bizim aradığımız profil çok konuşan değil çok iş yapan olması gerekiyor. İmamoğlu sadece konuşuyor. İstanbul’da bir iş yaptığını düşünmüyoruz. İstanbul’un da düşünüp düşünmediğini inşallah önümüzdeki süreçte ortaya koyacak.

PROJESİ OLAN BAŞKAN ARIYORUZ

Çok konuşan değil çok iş yapan net. Bir takım parti içi dengelere oynayan değil hizmet edecek icraat üretecek planı olacak projesi olacak bir başkan arıyoruz açıkçası.

Bütün odağının İstanbul olduğu bir aktör. Ekrem İmamoğlu nerede olduğu belli değil. Sel oluyor başka bir yerde. Deprem oluyor bambaşka bir yerde. İstanbul’un dışında ne varsa yapıyor ve partide genel başkanlık yarışında kimi indiririm kimi getiririm çalışmalarının içerisinde.

Tamamen bütün odağının İstanbul olan bir aday istiyoruz. Çok iş yapan çok büyük projelerin altına imza atacak olan ve bütün odağının İstanbul olduğu bir aktör inşallah olacak.

CHP ARTIK BİR PAZARLIK PARTİSİ OLDU

CHP artık bir parti olma vasfını çoktan yitirmiştir. Sadece pazarlıkların ve paylaşımların olduğu bir süreç yürütüldü.

Anketler yolumuzu aydınlatmak için, kamuoyuna dönük yapmıyoruz bunları. Hele hele kamuoyuna yanlış algılarla belli bir algı oluşturma gayreti ile CHP’nin yaptığı gibi hiç yapmıyoruz. Arasında 13 puan fark olan anketler gördük. Bu ne büyük bir manipülasyon? Anket şirketleri güven kaybına sebebiyet verdi ve uzun bir süre anket şirketlerine Türkiye güvenmeyecek.

Şimdi bir isim anketi daha yapıldı yeni bitti. Bütün bunlar önümüzü görelim diye en doğru adayı tercih edelim diye yaptığımız anketler. Dolayısıyla bunları kamuoyuyla paylaşma şansım yok benim.BAŞKAN ERDOĞAN, AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA GELDİ

Hafta sonu çalışmalarını İstanbul’da sürdüren BaşkanRecep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığına geldi.

Başkan Erdoğan, seçim çalışmaları için İstanbul’da | Video


Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Sütlüce’de bulunan AK Parti İstanbul Başkanlığına geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada İstanbul’daki temayül yoklaması sonrası gerçekleştirilen toplantıda 3 Kademe İl Başkanları, İstanbul Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları ve ilçe başkanları ile bir araya gelecek.AK Parti İstanbul İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ise basına kapalı olacak.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment