Alman Zeit’tan iblis Gülen’i aklama operasyonu! Habere taziye köşesi eklediler: Yorumlara bak FETÖ’cüleri gör

0


ALMAN MEDYASINDAN AKLAMA OPERASYONUFETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in gebermesinden sonra Alman medyası Zeit’i karalar bağladı. İblis başını aklama operasyonuna soyunan Zeit kaleme aldığı haberde skandal ifadelere yer verdi.Söz konusu skandal haberde “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük muhaliflerinden biriydi” diyen Zeit, Gülen alçağını adeta mağdur gibi göstermeye çalıştı.


DİNLER ARASI DİYALOG PALAVRASINI ÖVDÜLERHaberin devamında ise dinler arası diyalog palavrasıyla beyin yıkama faaliyetlerini gerçekleştiren iblis başı Gülen için, “Muhafazakar bir İslam’ı temsil ediyordu ama aynı zamanda Batı’yla rekabet edebilmek için beşeri bilimler ve doğa bilimleri alanında eğitimi de savunuyordu. Dinlerarası diyaloğa açıktı ve diğerlerinin yanı sıra Papa II. John Paul tarafından kabul edildi” ifadelerine yer verildi.

VATANSIZ ALÇAĞA TAZİYE KÖŞESİ HAZIRLADILARÖte yandan bununla yetinmeyen Alman Zeit, “Değerli okurlarımız, bu yazımızın yorum bölümünde sizlere anılarınızı ve düşüncelerinizi bir taziye kitabıyla paylaşma fırsatı vermek istiyoruz” diyerek terör örgütü lideri için taziye köşesi hazırladı.

FETÖ’CÜLER YORUMLARA DOLUŞTUTerör örgüt lideri için hazırlanan taziye köşesine ise FETÖ’cü alçaklar doluştu. Yabacı ve Türk mahlaslara yorum yapan kullanıcılar iblis başına methiyeler dizdi.

İşte o alçak yorumlardan bazıları: “Papa bile din ile modern eğitimi bir araya getiremez. . . Bir ateist olarak bu beni özellikle etkiliyor.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment