Altınok’tan mal beyanı ile ilgili yalan ve iftiralara net yanıt!

“HABERLERİN TAMAMI YALAN VE İFTİRA”

Altınok, Ankara’daki TOGO Kuleleri’nde Sinan Aygün ile ortaklık ve Antalya’da 600 ev sahibi olduğu yönündeki haberlerin tamamen yalan ve iftira olduğunu vurguladı. Ayrıca, siyasete girmeden önce kazandığı mal varlığının belediye başkanlığı döneminde azaldığını, artmadığını ifade etti.

Yapılan anket sonuçlarının aksine, sokakların ve başkentin kendisine olan desteğinin ve güveninin arttığını söyleyen Altınok, bu durumun karşısında panikleyen bazı çevrelerin seviyesizce yalan haberler ürettiğini iddia etti.


KAMUOYUNA DUYURUBazı kişi ve kurumlarca basın etiğine ve meslek kurallarına aykırı ve seçim sathı mahallinde, seçmeni ve toplumu kötü niyetli ve kasıtlı olarak yanıltan asılsız haberler yer almıştır.Şahsımla ilgili mal beyanımı açıkladıktan sonra yapılan bu gerçek dışı…
— Turgut Altınok 🇹🇷 (@turgutaltinok06) March 20, 2024

AĞIREL HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Altınok, bu tür yalan ve iftira içeren haberleri yayınlayan ve yorum yapan kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağını duyurdu. Ayrıca, Murat Ağırel’in kaynak göstermeden ve kendisine danışmadan yaptığı iddialar nedeniyle Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

Turgut Altınok, kamuoyuna yaptığı açıklamada, seçim sürecinin sağlıklı ve adil bir ortamda devam etmesi için gerçek dışı haberlere itibar edilmemesi çağrısında bulundu.

Siteden backlink almak için : https://join.skype.com/invite/KPVoMIIOqxat
montenegro buy car montenegro sale car montenegro rent apartment montenegro sale apartment