Sosyal

Anayasa görüşmeleri devam ediyor! Kurtulmuş’tan AK Parti ziyareti sonrası açıklamalar

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, ‘TBMM’de grubu bulunan 6 siyasi partimizle gerçekleştirdiğimiz anayasa reform süreciyle ilgili ilk karşılıklı fikir alış verişini burada yaptığımız müzakereyle tamamlamış olduk. TBMM’deki diğer partilerin de görüşlerini alacağız.’ dedi.Anayasa için herkesin fikrinin alınacağını belirten Kurtulmuş sözlerini şöyle sürdürdü;Bu sürecin oldukça zor olduğunu ben de biliyorum. Partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız. Önümüzdeki yasama döneminde ise içeriğe ilişkin görüşmeler yapacağız.Kurtulmuş, ekim ayından itibaren içerik görüşmelerinin başlayabileceğini söyledi.AK PARTİ’Lİ GÜLER: HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZYeni anayasa için her türlü desteği vereceklerini ve her türlü çalışmaya da katkı sağlayacaklarını belirten AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, ’82 anayasasından mutlaka bizim kurtulmamız lazım. AYM’nin son günlerde iptal ettiği bazı kanun düzenlemelerine baktığımızda bazı kanuni düzenlemeleri AYM’nin iptal ettiğini görüyoruz. Farklı alanlardaki kanun düzenlemelerimiz iptal ediliyor.’ dedi. TBMM’de ‘tasarruf’ çalışması

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir