Sosyal

Ankastre fırının içerisinden silah çıktı – Adana Haberleri

Adana’da polis, bir evde ruhsatsız silah bulundurulduğuna yönelik ihbar aldı. Harekete geçen ekipler, söz konusu adrese operasyon düzenledi. Şok baskında evin mutfağındaki ankastre fırından 3 ruhsatsız tabanca ile 73 adet mermi ele geçirdi. Evin sahibi gözaltına alındı.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ruhsatsız silah ve uyuşturucu bulunduğu belirlenen Yenibey Mahallesi’ndeki adrese operasyon düzenledi. Ekipler söz konusu eve operasyon düzenledi.

EV SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Evde arama yapan ekipler, mutfaktaki ankastre fırını detaylı inceledi. Fırının üst kısmındaki bölmeye gizlenmiş 3 ruhsatsız tabanca, 43 mermi, 30 av tüfeği kartuşu ve 5 uyuşturucu hap bulundu. Bunun üzerine evin sahibi Mustafa E, gözaltına alındı. Hürriyet Polis Merkezi Amirliğine götürülen zanlının emniyette 10 suç kaydının bulunduğu öğrenildi.



Yerel Haberler kategorisinde bulunan hiçbir habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunulmamıştır. Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Demirören Haber Ajansı tarafından hazırlanan tüm Adana Haberleri, otomatik olarak servis edildiği şekilde bu sayfada yer almaktadır. Adana Haberleri bölümünde yer alan haberlerin tamamının hukuki muhatabı haberi servis eden ajanslardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir