Breaking News

Atakaş Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile devam kararı aldı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor’da gelecek sezon teknik direktör Özhan Pulat’ın görevine devam edeceği bildirildi.

Bordo-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik direktörümüz Özhan Pulat ile yolumuza devam ediyoruz. Özhan hocamıza yeniden hoş geldin diyor, görevinde sonsuz başarılar diliyoruz. Yuvana hoş geldin Özhan Pulat.” ifadeleri kullanıldı.

Hatay ekibi, bu sezon ligin bitimine 4 hafta kala teknik direktör Volkan Demirel’in görevinden ayrılmasının ardından Pulat ile anlaşmıştı.

Ligin 38. ve son haftasında Mersin’de karşılaştığı Çaykur Rizespor’u 2-0 yenen Hatayspor, rakiplerinin de puan kaybetmesiyle ligde kalmayı başarmıştı.

PULAT: “BU KULÜBÜN ARMASINI ONURLA TAŞIMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Açıklamada görüşlerine yer verilen teknik direktör Pulat, sezonun son dört haftasında gösterilen kararlılık, azim ve takım ruhunun kulübün neler başarabileceğinin en güzel göstergesi olduğunu belirtti.

Zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden Pulat, şunları kaydetti:

“Bugün burada, yeni sezon için atacağımız imza, geleceğe atılan bir adımdır. Hep birlikte daha güçlü, daha dinamik, daha kararlı bir şekilde ilerleyeceğiz. Sizlerin desteği ve inancı bizlere güç veriyor. Birlikte çok daha güzel günler göreceğimize olan inancım tamdır. Şimdi önümüzde yeni bir sezon var ve biz bu sezona daha büyük hedeflerle, daha yüksek bir motivasyonla hazırlanıyoruz. Yeni sezonda da birlikte çalışmaktan ve bu büyük camiaya hizmet etmekten büyük onur ve mutluluk duyacağımı ifade etmek isterim. Hedefimiz her maçta mücadele eden, izleyenlere keyif veren ve başarılarıyla adından söz ettiren bir takım yaratmak olacak. Bu doğrultuda, saha içinde ve dışında elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bu kulübün armasını onurla taşımaktan, taraftarlarımızın coşkusunu her maçta hissetmekten gurur duyuyorum. Yeni sezonda da aynı coşku ve birliktelikle başarıya koşacağımıza inanıyorum.”

Hakkında admin

Ayrıca Bak

Son dakika | Suriye'nin kuzeyinde terör operasyonu! 7 PKK'lı öldürüldü

Son dakika haberi…Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 7 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

devlet personel alımı kamu personel alımı jojobet gelirevin kamu personel alımı personel alımı enmo.me postegro postegro web smm panel görüntülü danışmanlık antalya havalimanı transfer hasta yatağı gaziantep mobilya ustası mobilya ustası marangoz zorunlu trafik sigortası trafik sigortası en uygun trafik sigortası teknoloji haberleri lines bursabuluyor.com bursa kiralık daire pintipin.com pubg mobile uc countertops countertop
bayan azdırıcı damla cialis performans arttırıcı hap windows 10 key windows 10 pro key ofis yazılımları office satın al windows lisansları windows 11 pro key windows 11 fiyat jetfilmizle jetfilm bizial seo ajansı oyun forumu